Нов туристически интернет сайт предоставя информация за най-значимите забележителности в Асеновград и региона


Нов туристически интернет сайт предоставя информация за най-значимите забележителности в Асеновград и региона
Снимка: Община Асеновград
15 Април 2022, Петък


Различните места и обекти могат да се посетят и виртуално в You Tube канала на асеновградското общинско предприятие „Туризъм“

Автор: Десант

Асеновградското общинско предприятие „Туризъм“ вече е с нов интернет сайт. Той информира многобройните гости на града за местоположението и географското разположение на общината, както и кратка история на събитията, увековечили името на Асеновград и съхранили наследството му.

Всеки посетител има възможността и да разгледа виртуално различни места и обекти, като се абонира за You Tube канала на ОП „Туризъм“, както и да бъде в крак с новостите във Facebook страницата на предприятието.



Различните секции в сайта предлагат на туристите и местните хора да изберат какво да посетят през свободното си време. А именно: емблемата на Асеновград - Асеновата крепост, пещера „Добростански бисер“, разнообразие от митични природни забележителности и не на последно място - религиозен туризъм.

Чрез контактната форма всеки може да се свърже с Туристическия информационен център на Асеновград и да получи желаната от него информация, касаеща предстоящото му посещение в града и региона.


В категории: Добри Вести

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
АнтиАуреску
16.04.2022 04:34:41
0
0
15. April 2022 - 16:38
Петков тврди дека не потпишал документ, Османи вели дека се водат интензивни разговори

Засега во Брисел нема големо расположение за раздвојување на Македонија и Албанија, а вчера во групата земји кои се против оваа идеја се приклучи и Романија.

http://sitel.com.mk/petkov-tvrdi-deka-ne-potpishal-dokument-osmani-veli-deka-se-vodat-intenzivni-razgovori

Анти-български, а и анти-албански ход на министърът на външните работи на Румъния. Къде е добросъседството спрямо Бг.?
Доколкото мога да си спомня, този Богдан Ауреску има картата на Велика Румъния в офиса си. Това можах да установя при едно тв интервю на него, което той е дал от офиса си, преди няколко години.
Албания заслужава да бъде разделена от Северна Македония като е по-напредната, така че единственото обяснение на поведението на Румъния е фрустрацията, тоест министърът Ауреску ненавижда Бг., като ви смята крадци на Южна Добруджа.
Това е обяснение обаче не и основание. Посланиците на Румъния в Бг. и Албания би следвало да са повикани от съответните външни министерства за да дадат обяснения.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки