Валери Симеонов: Повшаването на цените е спекулативно


Валери Симеонов: Повшаването на цените е спекулативно
Снимка: Десант
02 Ноември 2021, Вторник


Не виждам къде е държавата в целия този процес, коментира икономическата криза кандидатът за президент и водач на листата на „Патриотичен фронт“ за народни представители в Бургас 

Автор: Десант

„Цените скачат нагоре и то без да има някаква конкретна и основателна причина. Например олиото, чиято цена се повиши с повече от 50%, а в същото време слънчогледът поевтиня. Това са спекулативни манипулации на пазара и не виждам къде е държавата в целия този процес“.

Това заяви кандидатът за президент и водач на листата на „Патриотичен фронт“ за народни представители в Бургас Валери Симеонов по време на откриването на предизборната шатра на коалицията.

Той коментира икономическата криза, продиктувана от проблемите в енергетиката. „България няма как да диктува какви ще са цените на тока, но това, което може да се направи, е да се компенсират пряко засегнатите бизнеси – не със средства от данъкоплатеца, а с данъчни облекчения“, категоричен бе лидерът на НФСБ.

Друга непопулярна мярка, която Симеонов и „Патриотичния фронт“ ще предложат, е въвеждането на ограничение на цените на стоките от първа необходимост. 

Валери Симеонов и коалиция „Патриотичен фронт“ се явяват на изборите на 14 ноември с бюлетина номер 4.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки