Кандидати за народни представители от „Българските патриоти“ се срещнаха с избиратели в Несебър


Кандидати за народни представители от „Българските патриоти“ се срещнаха с избиратели в Несебър
Снимка: Десант
19 Юни 2021, Събота


Разбираемо, присъстващите се вълнуваха най-вече от проблемите в туристическия бранш

Автор: Десант

Кандидатите за народни представители на „Българските патриоти“ Денис Йовчев, Коста Влъчков и водачът на листата в Бургаски избирателен район Христиан Митев се срещнаха с избиратели в Несебър. Те представиха основните приоритети в програмата на патриотите, изтъквайки, че коалицията е показателен пример за обединение в името на отстояването на българските интереси.

Коста Влъчков обърна внимание, че Несебър е важна дестинация в сферата на туризма и има голям потенциал за развитие.

Разбираемо, хората от Несебър се вълнуваха най-вече от проблемите в туристическия бранш. Те настояха да се облекчат визите за руските туристи. Христиан Митев обясни, че това е залегнало в програмата на патриотичната коалиция. Нещо повече – ще се работи не само за по-бързото издаване на тези визи, но и това да става по електронен път

А също така, и че в следващия парламент нейните представители ще продължат политиката за ставка от 9% на ДДС за заетите в сферата на туризма, както и за въвеждането на ваучери за ползване на туристически услуги.

Друг проблем, който разискваха присъстващите бяха ниските пенсии. Подчертано бе, че такова мащабно увеличение на минималната пенсия, каквото извоюваха „Обединени патриоти“ досега не е постигала нито една политическа сила. И занапред, вече като коалиция „Българските патриоти“ планират да се борят да преизчисляването на всички пенсии.

Припомнено бе, че предложения от тях Закон за закрила на възрастните хора, за съжаление, не бе приет в 44-ото Народно събрание. Но сега патриотите ще предложат пенсионерите, чиито доходи са под прага на бедността, да получават надбавки, с които да минат този праг.

Що се отнася до обвиненията, че патриотите са били досега в коалиция с ГЕРБ, бе изтъкнато, че това е била единствената работеща формула, така че да не се стигне до нови избори и да се допусне влизането на втора протурска партия в парламента в лицето на ДОСТ. Но те са се проявили като достоен коректив на управляващата партия и винаги са отстоявали ангажиментите, които са поели пред избирателите си.

В края на срещата присъстващите на срещата жители на Несебър се разписаха в подписката, с която „Българските патриоти“ искат забрана на ДПС. Те бяха категорични, че на предстоящите избори ще гласуват за номер 16 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Новини , Репортажи

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки