Известният детски хирург доц. д-р Красимира Калинова ще преглежда безплатно в Бургас за първия учебен ден


Известният детски хирург доц. д-р Красимира Калинова ще преглежда безплатно в Бургас за първия учебен ден
04 Септември 2017, Понеделник


Тя съветва родителите да взимат навременни мерки при всяко неразположение на детето, защото заболяванията в детска възраст могат да се развият много бързо

Автор: Десант

Подарък за първия учебен ден на децата на Бургас ще направи медицински център „Света София“. Известният детски хирург доц. д-р Красимира Калинова ще преглежда безплатно на 17 септември след предварително записан час на телефона на медицинския център. Часовете са ограничени, така че от родителите, които желаят децата им да бъдат прегледани от популярния хирург, трябва да побързат със записването.

Доц. д-р Красимира Калинова е сред известните имена в детската хирургия в България, републикански консултант в своята област. Тя извършва целия обем от дейности, включени в специалността- от детска коремна хирургия през детска гръдна хирургия до детска ортопедия и урология. 

За нея се знае, че освен отличен диагностик и терапевт, умее да предразполага и да общува с децата, така че прегледът да протече неусетно.

Доц. д-р Калинова съветва родителите да взимат навременни мерки при всяко неразположение на детето, защото заболяванията в детска възраст могат да се развият много бързо. Задължително е преценката дали дадено състояние изисква хирургично лечение да бъде направена от специалист по детска хирургия, който да вземе под внимание развитието на организма и физиологията на малкия пациент.


В категории: Новини , Рецепти за здраве

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки