Патриотичният фронт обяви война на циганската престъпност


Патриотичният фронт обяви  война на циганската престъпност
Голяма част от циганския етнос живее извън всякакви закони, правила и общочовешки норми на поведение, каза Валери Симеонов
19 Декември 2014, Петък


Декларация на родолюбивата коалиция, прочетена от трибуната на НС, обедини българското общество. Срещу текста й скочиха само ДПС и Българският хелзински комитет

Автор: Десант

За по-малко от 20 дни българското общество стана свидетел на няколко брутални престъпни акта, извършени от представители на циганския етнос над малолетни, както и над медицински служители по време на изпълнение на служебните им задължения. Случаите изумиха и стъписаха обществото със своята жестокост, наглост и чувство за безнаказаност. 

Това се казва в декларация на парламентарната група на коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, прочетена от нейния председател Валери Симеонов. Текстът срещна невиждана до момента подкрепа от българското общество и разгневи протурската партия ДПС и Българския хелзински комитет, за когото се знае, че защитава единствено правата на престъпниците в страната.
Заради изключителния интерес към изказването на Валери Симеонов, публикуваме пълния текст на декларацията:

„На 5 декември в училището на с. Дебелт, Бургаско, бе изнасилен 12-годишен ученик с лека форма на умствена изостаналост, а насилникът е циганин, повтаряч-осмокласник от същото училище. Детето жертва е прието в Многопрофилната болница на Бургас с множество разкъсвания и кръвоизливи.
Няколко дни по-късно озверяла тълпа цигани от незаконното гето провежда неразрешен митинг в центъра на селото и иска оставката на кмета на селото Иванка Ангелова.
На 30 ноември  в село Врачеш, Ботевградско, доктор Ирена Маринова – служител в „Спешна помощ“ е бита от цигани, докато изпълнява служебните си задължения в опит за спасяване на човешки живот.

На 14 декември в гр. Раковски по време на нощно дежурство е бита дежурната  д-р Божидара Пеевска. Причината е, че е пренасочила за промивка на стомаха в Пловдив циганче, погълнало течен перилен препарат (подробности по случая в карето вляво, б.р.).
По този повод един достоен български министър – Петър Москов, се изправи срещу малодушното примирение и гаврата с честта на професията. Естествено, той беше заклеймен от наглите потурнаци от ДПС.
Тези три случая от стотиците подобни в последните години са поредно позорно доказателство за разрушителните процеси  в българското общество през последните 20-ина години.

Безспорен е фактът, че голяма част от циганския етнос живее извън всякакви закони, правила, общочовешки норми на поведение. За тях законите не важат, данъците и таксите са неразбираеми понятия, сметките за електричество, вода, социалното и здравното осигуряване са заменени от убеждението, че те имат само права, но не и задължения и отговорности.

За тях кражбата и грабежът са се превърнали в начин на препитание. Нарушаването на закона – в норма на поведение. Раждането на деца – в доходоносен бизнес за сметка на държавата. Възпитаването на малолетните в просия, проституция, кражба и пласмент на наркотици – в грижа за поколението.
Циганските барони налагат модел на съществуване, коренно противоположен на законовите норми в българското общество.

България е изправена пред пропастта на етническа  криза.
Два противоположни и взаимоизключващи се свята са един срещу друг в нашата измъчена Родина – светът на бедните, но плащащи своите сметки пенсионери, увисващи   на самоделни  примки по таваните от болести и безпаричие, и светът на озверели крадци и насилници, безпаметно пияни след получаване на месечните детски  и социални помощи.
Всичко казано дотук би послужило за добра хранителна среда на многобройните правозащитни организации от ромски, хелзински, соросоидален и неолиберален произход –  като основание за обвинение в расизъм, етническа дискриминация и всякакъв род престъпления, в които биха обвинили Патриотичния фронт.

Това обаче би било прибързано, защото истината е, че българското общество и държава са изправени пред сериозен проблем, който трябва да бъде преодолян решително и с прилагането на цялата сила на закона. Законът, за който великият Левски казваше, че трябва да бъде еднакъв за всички, независимо от етноса.

Остава въпросът какви са причините част от циганския етнос да се превърне в рушител на държавността и законите. Защо хората, които по време на социализма – преди 25 години - работеха, пращаха децата си на училище, даваха своя принос в създаването на обществени блага, сега са се превърнали в нагли, самонадеяни и озверели човекоподобни, изискващи право на заплати без да полагат труд, помощи по болест без да са болни, детски – за деца, които играят с прасетата на улицата и майчински за жени с инстинкти на улични кучки.

Кое създаде убеждението у нашите мургави сънародници, че всичко им е позволено, че всичко им е разрешено и че всички са им длъжни - да ги хранят, обличат и лекуват безплатно.
Отговорът на тези въпроси би обяснил първопричините и би ни посочил начина за решението на този тежък проблем. И този отговор има своята политическа проекция или, както биха се изразили екзактно представителите на ДПС, те имат своя политически вектор.
Вече второ десетилетие българското общество е подложено на зловещ политически експеримент, сравним единствено с този, приложен през 1917 г. в началото на болшевишкия метеж в Петербург.

По същия модел ДПС узурпира правото на единствен представител на циганския етнос, обещавайки му политическо представителство и малцинствени привилегии без каквито и да е задължения. Изпълнявайки пъклената си цел за разделяне и противопоставяне на българското общество, след успехите, постигнати сред малограмотното турско население, през 2005 г., обожественият лидер на протурската партия Ахмет Доган обеща на циганите в Столипиново, че няма да плащат ток, ако гласуват за ДПС.

През 2009 г. успоредно с обещанията за неплащане на вода и ток пропагандаторите на ДПС приложиха и нов метод за печелене на цигански гласове – чрез директно купуване.
Изборите за местна власт през 2011 г., както и парламентарните през 2013 и 2014 г., както и Европейските избори през 2014 г. бяха тотално манипулирани и доведоха до катастрофални процеси на изкривяване на изборните резултати.

Успоредно с раздаването на окрадени от държавния и общинските бюджети български левове, ДПС пропагандираше истерична омраза към българския етнос и насаждаше първобитна ксенофобия и самоизолация на турския и циганския етноси.
В същото време лидерите на престъпната политическо-икономическа клика демонстрираха близостта си с диктаторския и антинароден режим на Реджеб Тайип Ердоган – сега президент, а доскоро министър-председател на Република Турция.

Същият този,  който потопи в кръв масовите протести против погазването на демокрацията и свободите на гражданите в Турция през 2013 г. Същият този, който прати танкове и авиация срещу борещите се за свободата си кюрди. Същият този, който е изразител на  неоосманистките имперски претенции на Турция към своите балкански съседи. И същият този, който преди два дни заяви: „Европа да си гледа работата“.
Тук е коренът на злото,тук се крие причината на насадената омраза в зверските крясъци „Смърт на българите“ и окървавените  с невинна кръв ножове, железа и брадви. Тук се крие страхът, болката и сълзите на нашите родители и деца, унижението, мъката и чувството за безсилие на българските лекари, полицаи, социални работници и учители. Тук!

Коренът на злото е в българския парламент! Както и в подлото съглашателство на българските партии с престъпната мафиотска ДПС – в зависимост от моментното разпределение на силите.
Затова България няма шанс, ако българските политици не натикат във фризера политическото си късогледство и не прекъснат своите безпринципни договорки в името на властта с най-злокобното творение на т.н. преход. Няма шанс, ако не заложи на патриотизма, обединението и яростта да оцелее!

Патриотичният фронт ще предприеме необходимите законодателни мерки за гарантиране на сигурността на държавните служители, както и за увеличаване на наказателната отговорност, в т. ч. лишаване от свобода на наглите закононарушители и на техните покровители.
Да живее България!“


В категории: Политика , Горещи новини

9
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
9
добронамерен бъгарин.
29.12.2014 17:26:07
0
0
В ИМЕТО НА ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ ТУРЦИЯ ЛА СЕ ИЗВИНИ ЗА ГЕНОЦИА НА ОСМАНСКА ТУРЦИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ И НАШЕТО ПРАВИТЕОСТВО ИЗВИНИ ЗА ВЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.БЪЛЕЩЕТО ЩЕ Е ДОБРО ЗА ДВЕТЕ ДЪРДАВИ КОАТО СЕ ИЗМИЕ СРАМНОТО МИНАЛО ПРИ ТУРСКОТО ТГО И ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.ПЪРВОТО БЕШЕ ПО ПРОДЪЛИТЕЛНО И ПО ЖЕСТОКО ОТ КОЛКТО ВТОРОТО.ЧИСТИ СМЕТКИ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ.ЗА ТОВА СЕ ИСКА СМЕЛОСТ.ПОКАЖЕТЕ Я,
8
ззагрижен.
29.12.2014 05:52:05
0
0
АКО ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ НЕ СПРЕ ВАРВРЩИНАТА НА ДЖИХАДЖИСТИЕ ОТ ИДИЛ.ТО ЕВРОПА И САЩ ЩЕ ЗАГИНАТ КАКТО ЗАГИНА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ ОТ ВАРВАРИТЕ.С ЯТАГАНА НЕ ЗАВЛАДЯХА ЕВРОПА ПРЕДИ ПЕТ ВЕКА НО С ГОЛЯМАТА РАЖДАЕМОСТ И ОМРАЗА КЪМ ХРИСТИЯНИТЕ ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ ЕВРОПА И САЩ,ДОКАТО ТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ЦИВИЛИЗОВАНИ.ДА СЕ СПРАТ РЕАЛНО А НЕ НА ДУМИ.В ОЯТО И ДЪРЖАВА ДА ОТИДАТ МЮСЮЛМАНИТЕ СЕ ЗАТВАРЯТ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ПРЕМНИЦИ /В ГЕТА/ И СЛЕД ГОДИНИ ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ ПРИЕМНИТЕ НАРОДИ ПОРАДИ ГОЛЯМАТА РАЖДАЕМОСТ .НЕ ГЛЕДАЙТЕ УМНО А ДЕЙСЬВАЙТЕ.
7
българин
26.12.2014 19:53:46
0
0
КАКВО НЕЩО Е ИСТОРИЯТА.ПРОЧЕТОХ ПО ИНТЕРНЕТ ЗА ГЕНЕРАЛ ГУРКО.ТОЙ Е БЕЛОРУСКИ ДВОРЯНИН ПРАТЕН ОТ ИМПЕРАТОРА АДЕКСАНДЪР ВТОРИ/НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ/ДА ПОТУШИ ВАРШАВСКОТО ВХСТАНИЕ НА ПОЛЯЦИТЕ .ТОЙ ГО ПОТУШАВА С ГОЯМА ЕСТОКОСТ И ЗА ПОЛЯЦИТЕ Е НАЙ ОМРАЗНИЯ А ЗА БХЛГАРИЯ ОСВОБОДИТЕЛЯ НА СОФИЯ ПОБЕДИТЕЛЯ С/У СЮЛЕЙМАН ПРИ ПЛОВЛИВ И ОДРИН.ПРЕДИ ГОИНИ ЬЯХ В ПОЛША И ТАНЦУВАХ ЕДНАПОЛЯКИНЯ НА ТАНЦ И ЗАГОВОРИХ НАИРУСКИ И ТЯ МЕ НАПУСНА ДЕМОНСТРАТИВНО. ЗА ТВА ВИ АВАМ ДВАТА ПРИМЕРА.
6
българин
26.12.2014 19:53:44
0
0
КАКВО НЕЩО Е ИСТОРИЯТА.ПРОЧЕТОХ ПО ИНТЕРНЕТ ЗА ГЕНЕРАЛ ГУРКО.ТОЙ Е БЕЛОРУСКИ ДВОРЯНИН ПРАТЕН ОТ ИМПЕРАТОРА АДЕКСАНДЪР ВТОРИ/НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ/ДА ПОТУШИ ВАРШАВСКОТО ВХСТАНИЕ НА ПОЛЯЦИТЕ .ТОЙ ГО ПОТУШАВА С ГОЯМА ЕСТОКОСТ И ЗА ПОЛЯЦИТЕ Е НАЙ ОМРАЗНИЯ А ЗА БХЛГАРИЯ ОСВОБОДИТЕЛЯ НА СОФИЯ ПОБЕДИТЕЛЯ С/У СЮЛЕЙМАН ПРИ ПЛОВЛИВ И ОДРИН.ПРЕДИ ГОИНИ ЬЯХ В ПОЛША И ТАНЦУВАХ ЕДНАПОЛЯКИНЯ НА ТАНЦ И ЗАГОВОРИХ НАИРУСКИ И ТЯ МЕ НАПУСНА ДЕМОНСТРАТИВНО. ЗА ТВА ВИ АВАМ ДВАТА ПРИМЕРА.
5
патриот от цивилизвана европа,
26.12.2014 19:41:50
0
0
НАШИТЕ ПРЕСТАВИТЕЛИ НА ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕН НА МИЛИАРДЕРА СОРОС/УНГАРСКИ ЕВРЕИН/'СА ПРЕДАТАЛИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ.И В ДРУГИТЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ НЕ ИМ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ.ТЕ СА ПЛАТЕНИ АГЕНТИ.ТЕ .
4
париот европейски
25.12.2014 08:16:27
0
0
САЩ СТРАНА ОТ СБИРЩИНА ОТ НЕУДАЧНИЦИ И АВНТЮРИСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И РУСИЯ СБИРЩИНЕ Т МНОГО АЗИАТСКИ НАРОДИ НЕ СА ПРИМЕРИЗАИПОДРАДАНИЕ..ТЕ ПРАВЯТ ТАКА ,ЧЕ ПРАВТИЕОСТВАТА НИ ДА БЪДАТ НЕСТАБИЛНИ И А ЗАВИСЯТ ОТ ТЯХ
НО ИМА МНОГО ОДКУПЕНИ БЪЛГПРИ КОИТО СЛУЖАТ НА ТЯХНИТЕ ИНТЕРЕСИ А НЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ..ДОЬРЕ ЧЕ СМЕ В ЦИВИЛИЗОВАНАЕВРОПА НО И ТАМ НЕ ТРЯЬВА ДА БХДЕМ МНОГО ПОСЛУШНИ А УМНО ДА ЗАЩИТАВАМЕ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЕС Е НАЙ ДРБРИЯ ВАРИАНТ ЗА БЪГАРИЯ.НЕ ПРОТИВ ТЯХ НО С ДОСТОЙНСТВО ЗА ДА НИ УВАЖАВАТ.НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПОСУШКРОВЦИТЕ БЕЗ ДОСТОИНСТВО.
3
париот европейски
25.12.2014 08:16:27
0
0
САЩ СТРАНА ОТ СБИРЩИНА ОТ НЕУДАЧНИЦИ И АВНТЮРИСТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И РУСИЯ СБИРЩИНЕ Т МНОГО АЗИАТСКИ НАРОДИ НЕ СА ПРИМЕРИЗАИПОДРАДАНИЕ..ТЕ ПРАВЯТ ТАКА ,ЧЕ ПРАВТИЕОСТВАТА НИ ДА БЪДАТ НЕСТАБИЛНИ И А ЗАВИСЯТ ОТ ТЯХ
НО ИМА МНОГО ОДКУПЕНИ БЪЛГПРИ КОИТО СЛУЖАТ НА ТЯХНИТЕ ИНТЕРЕСИ А НЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ..ДОЬРЕ ЧЕ СМЕ В ЦИВИЛИЗОВАНАЕВРОПА НО И ТАМ НЕ ТРЯЬВА ДА БХДЕМ МНОГО ПОСЛУШНИ А УМНО ДА ЗАЩИТАВАМЕ НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ.ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЕС Е НАЙ ДРБРИЯ ВАРИАНТ ЗА БЪГАРИЯ.НЕ ПРОТИВ ТЯХ НО С ДОСТОЙНСТВО ЗА ДА НИ УВАЖАВАТ.НИКОЙ НЕ ОБИЧА ПОСУШКРОВЦИТЕ БЕЗ ДОСТОИНСТВО.
2
бай кольо на 91
24.12.2014 06:24:44
0
0
НЕ СЪМ ПАРТИЕЦ.НО ОБЕКТИВНО ВАЛЕРИ Е НАЙ МЪДРИЯ ПОЛИТИК ,ЗАЩОТО ВИЖДА НЕЩАТА В БЪДЕЩЕТО,А НЕ В МОМЕНТА.ТРЯБВАИПО БШИЗО С БОЙКО ,ЗАЩОТО Е ПО СВЯСТЕН ОТ ДРУГИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЗАТОВА ГО ПЛЮЯТ ТАКА НАСТЪРВЕНО.В ЦЯЛ СВЯТ Е ТАВА.КОИ ПЛЮЯТ СТОИЧКОВ ,ЛИЛИ ИИДР.ПРОСЛАВИЛИ И ПРЗНАТИ ОТ СВЕТА ,А НАШИТЕ ДРЕЬНИ ДУШИЧКИ ГИ ПЛЮЯТ.ТОВА Е КОМПЛЕКСА НА МАОЦЕННИТЕ ХОРА.
1
кап Петко
21.12.2014 19:04:05
0
0
И сега има законови основания за да бъдат наказани нарушителите в повечето случаи. Лошото е, че на полицията е внушено, че всичко трябва да минава тихо и без последствия за циганите. Това се внушава вече 25 години НЕ ОТ РЕДЖЕП ТАИП, а от всички западни посолства и главно от американското. Техните човешки права били най-важното в живота на държавата ни, за да сме докажели, че не сме расисти. Тук явно изхождат от собствената си вина, каквато ние нямаме. Общо взето циганската безнаказаност и паразитиране върху българите се базират на западната подкрепа. Ердоган подкрепя у нас само турците - и то иска те да са представени от друга партия, различна от ДПС. На ДПС е внушавана безнаказаност и всесилност от САЩ, не от някой друг. Затова с такова нагло самодоволство ни учат те на български, на демокрация и прочие. Тъй че ако някой има план българите да изчезнат, то това не е Ердоган, а някой друг ... И това неминуемо ще стане, когато циганите се размножат до степен да са 50% от населението, като едновременно с това бъдат и поголовно ислямизирани, тъй че лесно да стават гласоподаватели на ДПС - разбирай на САЩ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки