Спортните събития на 2022, които обещават големи залози


Спортните събития на 2022, които обещават големи залози
08 Септември 2022, Четвъртък


Късметът ще дойде сам, точно когато трябва

Автор: Десант

Настоящата 2022 година е изпълнена с големи спортни събития. Някои от тях вече приключиха, но до края на декември все още има достатъчно турнири, които привличат вниманието на любителите на спортните залози. Именно за тези играчи сме подбрали някои от по-големите състезания, които обещават възможност за големи залози и печалби.

Всеки почитател на залаганията ще може по-подробно да се запознае с предстоящите световни първенства, турнири и състезания. Всички те ще могат да бъдат посетени, но ще бъдат и предавани на живо за тези, които искат да ги наблюдават директно. А някои от големите маркети са отворени още от сега и вече приемат залози на всякаква стойност.

Кое е най-очакваното спортно събитие, което феновете на залозите чакат с нетърпение?

Надали ще изненадаме някого като отбележим, че турнирът, който всички очакват с най-голям интерес, е именно предстоящото Световно първенство по футбол, на което играчите могат да залагат в букмейкъри като Betano bg. То ще се проведе в Катар. Интересен факт е, че държава от арабския свят ще е домакин на финала за купата на ФИФА за пръв път.

През последните месеци имаше много шум относно всичко случващо се около това първенство. Говореше се за подкупи на много високо ниво във FIFA, но въпреки това Катар устоя на атаките и остана пълноправен домакин на събитието.

Сумата, която държавата вложи в Мондиал 2022, е рекордна. Инвестициите се използваха за строене на стадиони и различни подобрения по инфраструктурата. На всички нас ни се искаше вече да се наслаждаваме на мачовете от Световното, но поради високите температури в Катар, турнирът е насрочен за края на годината. Той ще се проведе в дните от 21 ноември до 18 декември.

Друг любопитен факт около предстоящият Мондиал е, че за последен път отборите в състезанието ще са 32. През 2026 година, когато ще е следващото Световно първенство по футбол, държавите участнички вече ще бъдат 48. Домакини на турнира пък ще бъдат цели три държави – Мексико, Канада и САЩ.

Феновете на футбола ще имат страхотната възможност да залагат на всякакви различни пазари. Някои от тях са вече налични и отворени за залози. Такива за маркетите за краен победител в турнира например. Когато първенството започне ще бъдат отворени и много други пазари. Всеки ще може да залага за това коя държава ще излезе от групите, кои ще са голмайсторите в турнира, колко жълти картона ще има в даден мач, точни резултати и какво ли още не. А адреналинът от цялото първенство ще прави залозите още по-зареждащи и горещи.



Кои са останалите спортни турнири, които ще носят не по-малко емоции?

Сигурни сме, че повечето залагащи чакат най-нетърпеливо именно Мондиал 2022, но това далеч не означава, че тази година е бедна на други големи турнири. Напротив – през изминалите месеци приключиха много големи първенства, но остават и още няколко други, които съвсем не са за подценяване. Ето и част от тях:

От 23.08 до 28.08 - Европейско първенство по плуване за младежи и девойки в Русия
От 26.08 до 11.09 - Световно първенство по волейбол за мъже в Русия
От 29.08 до 11.09 - Турнира от Големия шлем в тениса US Open в САЩ
От 1.09 до 18.09 - Европейско първенство по баскетбол за мъже с участието на България в Чехия, Грузия, Германия и Италия
От 9.09 до 11.09 - Големият ръгби турнир "Rugby Sevens" в Южна Африка
От 10.09 до 18.09 - Световно първенство по борба в Сърбия
От 22.09 до 1.10 - Световно първенство по баскетбол за жени в Австралия
От 23.09 до 15.10 - Световно първенство по волейбол за жени в Нидерландия и Полша
От 08.10 до 21.11 - Световна купа по ръгби в Нова Зеландия
20.11 - Гран при на Абу Даби (Формула 1)

Всички тези събития носят със себе си безброй възможности за залози и различни печеливши комбинации. Лицензираните онлайн казина в България ще предоставят на потребителите си всички налични маркети за тези турнири. Вярваме, че ще има и изкушаващи бонуси за тях.



Как да се подготвят играчите, които желаят да залагат на големите спортни събития?

Като за начало всеки желаещ е нужно да си създаде акаунт в някоя от казино платформите. Това се случва за няколко минути. Всеки от регистриралите се ще трябва и да верифицира акаунта си. Това е стандартна процедура и също е доста бърза. Освен всичко, играчите ще е добре и да изберат най-подходящия за тях метод за депозит, за да не губят излишно време, когато турнирите започнат. Всичко останало след това е въпрос на късмет. А приятната тръпка от залаганията е нещото, което прави картинката още по-забавна.

Заключение

Спортните събития, които са на разположение на залагащите, са много. Стратегиите за печалби също не са малко, но най-важното е да се залага разумно. Всички ние с нетърпение чакаме началото на Мондиал 2022 и съпровождащите го запомнящи се емоции, които всеки гледащ го ще изпита.

Играчите са тези, които сами да решат с кои точно залози да задоволят нуждите си за силни усещания. А късметът ще дойде сам, точно когато трябва.


В категории: Новини , Спортни новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки