Разголени мадами вдигат... настроението на фермерите


Разголени мадами вдигат... настроението на фермерите
02 Декември 2011, Петък


Докато страната се гъне под протестите на зърнопроизводителите, а правителството инатливо им разваля настроението,


Автор: Яна Славянска

социалната мрежа на българските фермери – Фермер.БГ предложи на изтерзаните селскостопански труженици радваща окото гледка.

В края на миналата седмица се появи български фермерски еротичен календар за 2012 г. Декор за актовите снимки са една кравеферма в Добруджа, една птицеферма в Севлиевско, няколко зеленчукови оранжерии, локализирани в Южна България, както и масив от плодородни лозя из Пазарджишко.

Идеята на еротичните фотоси в календара, според замисъла на издателите му, е „да се популяризира фермерският начин на живот на село, както и да създаде положителен облик на аграрния сектор в обществото“ (?!). Както щете, така го разбирайте това.

Още по-умилително звучи обяснението как последният кадър – този за месец декември, показвал „месене на хляб в автентична българска селска къща“, което било символизирало „резултата на фермерския труд през годината и надеждата за ново начало през следващата“.

Това за надеждата е ясно – достатъчно е само да зърнеш през очите на закопнелите за нежност отрудени селски мъже наплесканите с брашно бедра на кръшната мома с мокра ризка (разбирай фанелка) и копнежът за новото начало яко започва да напира.

Но пък ако резултатът от техния усилен къртовски труд на полето е само шепата брашънце в нощвите, в които красавицата имитира месенето на насъщния, то тежко ни и горко!

Всъщност този минимализъм красноречиво подсказва, че действително земеделието ни се нуждае от повече субсидии. Абе, ей, фермерите, я направо заведете моделките, позирали за календара, при премиера и бюджетния министър, та белким хубостта спаси света!


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки