Български офицер от Специалните сили беше отличен с американски медал за доблестна служба


Български офицер от Специалните сили беше отличен с американски медал за доблестна служба
22 Март 2019, Петък


Капитан Георги Ангелов е проявявал постоянно изключително високо ниво на техническа и тактическа компетентност, която му е заслужила титлата на Съюзен почетен възпитаник

Автор: Янко Крумов

Капитан Георги Ангелов от 1-ви батальон „Специални бойни действия“ на 68-ма бригада Специални сили беше награден с медал за доблестна служба на Сухопътните войски на САЩ. Официалната церемония се състоя в района на бригадата в гр. Пловдив. 

Медалът беше връчен лично на капитан Ангелов от военното аташе към посолството на САЩ полковник Шанън Джонсън.

Българският офицер е отличен за забележителните си постижения по време на квалификационен курс на Специалните сили в Първа група за подготовка на специални бойни действия към командването за Специални операции на Сухопътните войски на САЩ във форт Браг, Южна Каролина.

Капитан Ангелов е проявявал постоянно изключително високо ниво на техническа и тактическа компетентност, която му е заслужила титлата на Съюзен почетен възпитаник.

Поради неговите умения за работа в екип, лидерски качества и работна етика той е спечелил уважението и адмирациите на своите съкурсисти, получавайки най-високи оценки по време на целия курс.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки