Домусчиев развява турски флаг в свой завод


Домусчиев развява турски флаг в свой завод
Кадър от клипа
22 Март 2017, Сряда


Той е окачен на пилон в двора на "Биовет" в Пещера, където тези дни от задушаване с отровен газ загинаха двама работници

Автор: Десант

Скандален клип с веещо се в двора на завода на "Биовет" в Пещера турско знаме взриви социалните мрежи. В каченото от Васил Динков видео в базата на фирмата се развяват един до друг българският трибагреник, флагът на „Биовет” и турският байрак. Новината бе подета и от редица медии.

„Ние не говорим да не идват да гласуват турците, а те вече развяха байряка в „Биовет”Не ги е срам, поне да бяха развели един черен флаг за вчерашните момчета, дето починаха” - коментира авторът във "Фейсбук". 

"Дарик" уточнява, че става дума за поредната трудова злополука в предприятието, при която от задушаване с отровен газ загинаха двама работници. Инцидентът става по време на ремонт на изливен резервоар.

Причината най-вероятно е проникнал отровен газ от инсталацията в производственото помещение, но все още няма яснота как и откъде е проникнал той. 

Случаят се разследва под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик. Засега не са изнесени подробности от официални източници.

Завод "Биовет" е производител на фуражни добавки, премикси, активни субстанции и готови лекарствени средства за лечение, профилактика и подобряване здравето и продуктивността на животните. Фирмата разработва междинни продукти и активни субстанции за фармацевтичната промишленост.

Мажоритарни собственици на "Биовет" са братята Кирил и Георги Домусчиеви, като Кирил Домусчиев е председател на надзорния съвет на компанията.

​А междувременно вчера, 21 март, БТА предаде, че Общото събрание на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) е преизбрало досегашния си председател Кирил Домусчиев за втори мандат.


В категории: Новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
магаре
22.03.2017 18:52:00
0
0
Самият факт, че отново са избрали този гнусен олигарх олигофрен Кирил Домусчиев за втори мандат е достатъчно показателен за другиге миризливи лешояди, членове на КРИБ(комитет на раболепни измамници и бандити )
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки