Топ моден дизайнер с български корени стана млад австралиец на 2017 г.


Топ моден дизайнер с български корени стана млад австралиец на 2017 г.
Пол Василев
27 Януари 2017, Петък


Създателят на "Паоло Себастиан" Пол Василев облича холивудски знаменитости и красавици от цял свят

Автор: Десант

Модният дизайнер Пол Василев бе обявен за млад австралиец на 2017 г., предадоха медиите в Австралия. Новината бе оповестена и в сайта на световноизвестната модна къща „Паоло Себастиан", чийто създател е 26-годишният майстор на ножицата и иглата с български произход.

Неговият баща е българин, а майка му е италианка.

Престижната ежегодна награда се връчва на видни австралийци, които са се утвърдили като модел за подражание на своите съграждани.

Пол ушива първата си рокля едва 11-годишен, а когато е на 16 години представя първата си модна колекция. Модната му къща дебютира на световния подиум през 2007 г. и веднага спечелва адмирациите на корифеите в бранша.

Днес неговите неповторимо красиви тоалети обличат много холивудски знаменитости, които минават по червения килим при раздаването на наградите „Оскар" и „Златен глобус", както и различни световноизвестни личности и модели.  



Момент от представянето на колекцията за 2017 г. на „Паоло Себастиан“

Седалището на „Паоло Себастиан" е в родния град на дизайнера – Аделаида, Австралия, но компанията му има бутици в Ню Йорк, Кувейт, Сингапур, Шанхайн, като половината от ръчно изработените от нейните шивачи тоалети се продават в чужбина.

Пол Василев е определян като истински мечтател и абсолютен джентълмен. Класическите рокли, родени от неговия неподправен и изискан стил, връщат дамите, които ги обличат, в средата на миналото столетие – във време, когато на особена почит са елегантната женственост и дискретно загатнатият сексапил.



Модел от сезон есен-зима 2015/2016

Както отбелязва „Телеграф“, макар да е от смесен брак, Пол тачи българските си корени. Всеки Великден той ходи на вечерната литургия в православната черква в Аделаида, където има голяма диаспора от наши сънародници. Австралийските медии изтъкват, че малцина жители на отдалечения континент могат да произнесат и запомнят българското му фамилно име.



Мис Австралия с тоалет на топ дизайнера с българскси произход



В категории: Новини , Нашенци зад граница

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки