Националният фронт с още нови структури


Националният фронт с още нови структури
Водачът на листата на НФСБ за евровота Валери Симеонов и неговите колеги бяха радушно посрещнати от благоевградчани в препълнената зала на общината
23 Май 2014, Петък


Патриотичната формация проведе множество предизборни срещи със стотици членове и симпатизанти


Много българи продължават да се обединяват под знамето на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“. А в навечерието на изборите за Европейски парламент интересът към формацията все повече се засили.
През изминалата седмица бяха създадени седем нови партийни секции. Първата от тях бе в Тутракан. На 17 май там бе учредена втора поред квартална организация на партията на СКАТ. Гост на форума бе координаторът за Силистренска област Йордан Ковачев, който обяви, че вече са изградени структури във всички общини на региона.

За председател на патриотите в дунавския град бе избран инженер Велизар Минчев, а секретар стана Емил Гайдаржиев. В същия ден към родолюбивото семейство на Националния фронт се присъединиха и жителите на Съединение. За хората от града, където на 6 септември 1885 г. се извършва обединението на Княжество България и Източна Румелия, партията на СКАТ е единствената политическа сила, способна да възроди България.

На учредително събрание присъстваха регионалният координатор за Пловдивска област Андон Андонов и лидерът на НФСБ - Пловдив Константин Гаров. Начело на новата структура бе избран млад и амбициозен екип, като за негов председател бе подкрепена Александрина Ячкова, а за секретар – Васил Кунарски. Новоизбраното ръководство постави за своя цел привличането на младото поколение към каузата на Националния фронт.

На 18 май най-българската партия учреди своя общинска организация и във възрожденска Златица. За срещата в китното подбалканско градче специално бяха дошли кандидатите за евродепутати Силвия Трендафилова и Александър Минев, както и регионалният координатор за София-област Венцислав Тоцев. Начело на местните патриоти застана Стоян Шияков, а за секретар бе избрана Петра Нейкова.

На форума хората от градчето споделиха тревогата от продължаващото с години замърсяване на региона от медодбивния комбинат „Аурубис България“. Екологичната опасност пречи и на развитието на земеделието в общината. Властимащите обаче – и на местно, и на държавно ниво – нехаят за проблема и затова надеждите на жителите на Златица за промяна са в партията на СКАТ.

На 19 май бяха създадени още две общински партийни секции на Националния фронт. Първата от тях бе учредена в Кубрат, където в този ден десетки патриоти се събраха в салона на местното читалище Св. св Кирил и Методий“, за да подкрепят създаването на общинска партийна организация на политическата формация. Гости на форума бяха съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов и регионалният координатор за Разградска област Димитър Димитров. Начело на новата структура застана Веселин Христов, а негов помощник ще бъде избраната за секретар Стефка Калинова. И двамата са известни сред местните хора като честни и трудолюбиви хора.

Часове по-късно родолюбивата формация стъпи и във възрожденска Елена – роден град на Стоян Михайловски и Иларион Макариополски. Единодушно за председател там бе избран Веско Лазаров, а за секретар бе подкрепен Станислав Ганчев.
„От срещите в Кубрат и Елена пролича, че жителите им споделят нашите идеи и каузи и че милеят за бъдещето на родните си места и Отечеството“, обобщи своите впечатления от двете събрания Валентин Касабов.

На 20 май пък бе положено началото на общинската структура във Вълчи дол. За да се запознаят с проблемите на хората от града и региона, специално за срещата бяха дошли регионалният координатор за Варненска област Димитър Карбов, отговорникът за област Добрич – Валентин Николов, и бургаският общински съветник от НФСБ Георги Дражев. Председател на новата организация стана Снежана Гочева, а секретар – Атанас Атанасов.
Идеите на най-българската партия бяха приети и от жителите на Белене. В дунавския град на 20 май бе създадена поредната общинска организация на НФСБ. На учредителното събрание присъстваше регионалният координатор за Плевенска област Николай Маринов. С пълно мнозинство новата структура на патриотичната партията бе оглавена от Марин Григоров, а за секретар бе избран Богдан Димитров.

През изминалата седмица бяха проведени и множество предизборни срещи с привърженици и симпатизанти на родолюбивата политическа формация. Те се интересуваха преди всичко от това каква е предизборната програма на „Национален фронт за спасение на България“, какви са идеите и каузите на партията на СКАТ, как ще защитават интересите на Родината в Европейския парламент нейните представители и пр.
За да разяснят всичко това, кандидатите за евродепутати от НФСБ проведоха десетки срещи с избирателите от различни райони на страната.

На 16 май в читалището в Хасково съпредседателите на Националния фронт Валери Симеонов и Валентин Касабов запознаха присъстващите с програмата на формацията и посочиха, че в Европа интересите на България трябва да бъдат защитавани от честни и родолюбиви хора.
„Срещата с хасковлии ме изпълва с надежда за бъдещето на страната, защото от видяното тук се убедих, че Националният фронт се подкрепя от истински патриоти“, подчерта Валери Симеонов. Съпредседателят на родолюбивата формация, който е и водач на евролистата, заедно с вторият в нея – Слави Бинев, откриха същия ден и нови офиси на НФСБ в Ловеч, Габрово, Севлиево и Велико Търново.

На 17 май – денят, в който партията на СКАТ навърши три години, и в Оряхово, Монтана и Видин отвориха врати клубове на родолюбците, с което техният брой в цялата страна вече надхвърля 50. „Няма друга политическа сила, която с такава последователност и динамика да създава нови партийни структури. Това показва, че не сме партия за едни избори, а е заявка за сериозно присъствие в политиката”, заяви Валери Симеонов.

Няколко часа по-късно, на среща със симпатизанти в Монтана, той заяви, че НФСБ се подготвя много сериозно и за местния вот догодина. „На последните избори, когато фалшификация  и безброй манипулации ни оставиха извън парламента, НФСБ показа, че е фактор в обществено-политическия живот. Пред нас стои отговорната и тежка задача, която обаче е реална и изпълнима – да спасим България” - изтъкна съпредседателят на Националния фронт.

С българския химн жителите на Кюстендил посрещнаха на 19 май кандидатите на Националния фронт за представители в Европарламента.  Водачът на листата Валери Симеонов разясни пред препълнената зала, че тези избори няма да доведат до увеличаване на доходите или до разкриването на нови работни места. Те обаче са възможност в Брюксел да отидат истински и честни патриоти.
На срещата присъстваха кандидатите за евродепутати Силвия Трендафилова и Борис Ячев, които изтъкнаха, че политиката на НФСБ в ЕП ще бъде продължение на дългогодишните родолюбиви инициативи и борби на телевизия СКАТ.

В същия ден Валери Симеонов имаше срещи и в Благоевград, Петрич и Разлог.
На следващия ден Силвия Трендафилова и кандидатът за евродепутат Александър Минев се срещнаха с жители на Перник и Радомир. „Голяма част от законите в България се коват не у нас, а в Европарламента. Затова е важно нашите представители в него да бъдат националнотговорни и да поставят интересите на българския народ над всичко“, обърна се към присъстващите Минев.


Регионалният координатор за Плевенска област Николай Маринов (правият) запозна хората от Белене с идеите и каузите на НФСБ На много места кандидатите за евродепутати от Националния фронт бяха послещнати с хляб и сол от местното население

В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Anita
17.06.2014 00:01:15
0
0
What a great reuosrce this text is.
1
zad kulisite na kapitana pe
23.05.2014 16:35:54
0
0
spored mnogo mnenia problemite na patriotishnite balgari sa she zavisjat ot ne osobeno patriotishni kompanii i instituzii .
naprimer LUKOV OIL njama pari i mnogo ot simpatisantite na LUKOV OIL
rabotjat za LUK OIL . A MOITE PROBLEMI SA SHE AZ NE POLUSHAVAM PARI NITO OT luk oil NITO OT lukov oil .nito ot tesi koito shetat tova bez moe razreshenie .
neidentifizirani hakeri i kradljovzi na informazii .
i zatova si meshtaja da imam za prijatelki hubavi zdravi bogati boljarki
i prinzesi i baronesi i dukesi na koito bez da sam gigolo ili sutenjor
da imame prijatni i polesni prijatelstva .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки