България май наистина си отива


България май наистина си отива
Многолюдно, оживено и пълно с деца днес в България е единствено в циганските квартали
03 Октомври 2013, Четвъртък


Обезбългаряването настъпва не само следствие на тотална циганизация и турцизация, но и заради непростимата безотговорност на управляващите ни



Всеки образован българин знае, че от четвърт век насам България се топи неумолимо. За сметка на това също така неумолимо се увеличава един друг етнос, който доскоро се водеше за малцинство. Два месеца преди да се спомине през 2002 година, големият българин академик Николай Хайтов каза нещо много тъжно и стресиращо: „България си отива“.

Да, скъпи съграждани, голяма част от българския етнос вече си отиде. От масмедиите научавам, че известни източни и западни социолози и политолози предупреждават, че след 10-12 години президент на България ще бъде циганин. Нали и мургавите ни събратя гласуват, а пред изборната урна гласът на професора и на циганина имат еднаква тежест.

Ако бяхме случили на кадърни държавни мъже, те отдавна щяха да въведат образователен ценз за правото на гласуване, но циганските гласове са им безкрайно необходими, така че това едва ли ще се случи скоро у нас. Преди няколко години, около Бабинден, бе съобщено в медиите, че в родилния дом на Сливен от 40 родилки само 4 са българки, а всички останали –  циганки.

Вижда се добре как циганското цунами залива покрусената ни родина, над която е надвиснала зловеща демографска бомба. Всеки месец една циганка със 7-8 деца, че и повече, получава 1200 лв. детски семейни добавки, смъкнати от нашия гръб. И обикновено мъжът й не  работи, а че и защо ли да го прави при такъв доход! Между другото, интересно е да разберем кой и защо ни нареди да наричаме циганите роми. Имам съмнение, че това е един унгарски мултимилиардер, изявен българомразец. В Русия, Германия, Испания, Франция и т.н. циганите се наричат цигани. Милиарди англоговорящи народи си викат на циганите джипси. В старите турски архиви пък те са наречени мангали.

И интересно защо Хилъри Клинтън,  докато беше държавен секретар на САЩ, щом кацна на българска земя побърза да се изтипоса пред българската телевизия заедно с група цигани. Какво искаше да каже с тази демонстрация важната американска особа, благоволила да посети страната ни? Защо не се снима с група арменци, каракачани или евреи да речем!

Идва ми наум един факт отпреди 70 години. Тогава у нас гостува световноизвестният индийски поет Рабиндранат Тагор, на когото в София едно цигане се опита да пребърка джобовете. Ето какво каза той: „Ако не се заемете с това население още сега, след време ще имате големи неприятности“. И така стана. Дължа да добавя, че не съм ксенофоб, нито расист. Напротив – имам много съседи цигани, с които редовно си правим взаимни услуги.

Няма как обаче да подмина циганската вандалщина и престъпност. Хиляди български села са пропищели от циганския терор, но нямат защита отникъде. И циганите необезпокоявано продължават да бият и убиват наред, да крадат имуществото, добитъка, плода от нивите и градините и т.н. Само след 10 години се очаква броят на  циганите у нас да достигне 3 милиона.

Но народните ни избраници нехаят и никой не обелва и думица за фатално топящото се българско население. Никой така и не предприема нищо с цел да се намали чудовищната циганска раждаемост. Преди няколко месеца голямата наша народна певица Валя Балканска даде идеята правителството да забрани на циганите да раждат повече от 2 деца. И е права. Защото съвсем наскоро попаднах на умопомрачителната нелицеприятна статистика, че средно на една млада българка в детеродна възраст се падат около дете и половина, докато  нейна връстница – циганка  средно ражда между 6 и 8 отрочета! Много тъжно сравнение!

Пълзящата циганизация дава и други твърде плачевни плодове. Така например неотдавна стана ясно, че 1200 чисто български села вече са чисто цигански и че в 3 чисто български града също вече не е останал ни един българин, а населението им е 100 % циганско.
Ударна циганизация кипи и по всички други направления. Вече 20 години Слави Трифонов упорито продължава да насажда сръбско-циганската чалга например. А това не е само музикален жанр – чалгата е поведение, култура, светоглед, политика.
Успоредно с всичко това върви едно още по-тревожно явление – емиграцията в чужбина на стотици хиляди, вече повече от 1 500 000 млади, образовани българи. Между тях са и моите най-скъпи родственици.

Обезбългаряването върви и по друга линия. Една моя най-близка роднина взе че се омъжи за наш етнически турчин и веднъж ми разказа потресаващата история как всевъзможни имами, ходжи, мюфтии и други българомразци обикалят от село в село, от къща в къща и съветват, цитирам дословно: „Не се съпротивлявайте, не ритайте, само раждайте, раждайте колкото може повече, раждайте и ... България пак ще бъде наша!!!“

Това ме кара да изтръпвам и да си спомням думите на отец Боян Саръев, че в Родопите минаретата са повече от дърветата. Сещам се и как преди 20 години тогавашният турски президент Тургут Йозал каза: „Ние няма да воюваме с България. Ние ще я купим“. И наистина я купуват! И още – само преди 7-8 години заместник областният управител на Пазарджишка област, който бе турчин-мюсюлманин, изрече: „Българите нямат работа в Родопите“.

Днес официални турски дипломатически представители заявяват: „Река Дунав ще бъде северната граница на Турция“. И в същото време никой така и не привика турския посланик у нас, за да му връчи протестна нота! На този фон различни турски агенти събират българчета - помачета и им организират безплатни екскурзии в Турция – да опознаят страната и да я обикнат. Други помачета се изпращат на пълен безплатен пансион в ислямски университети – връщат се след 4 години изпечени нови еничари, за които нищо свято българско и родно не е останало. Отгоре на всичко ги насилват да учат турски език. Изобщо новото турско робство е в пълен ход. Наскоро един местен турчин нагло ми заяви: „Продължавайте, продължавайте още да строите на Слънчев бряг, та като дойдат нашите от Анадола да има къде да живеят“.

За стопяването на нацията допринася и прословутото ни здравеопазване, което допусна страната ни да стане световен рекордьор по инфаркти и инсулти, а раковите заболявания да се ширят у нас на воля подобно на грипна епидемия. Но освен че медикаментите у нас са скъпи и прескъпи, то вече и няма кой да ни лекува, тъй като нашите млади доктори – по хиляда годишно, заминават за Австрия, Германия и други страни, където или веднага ги наемат на работа, или започват да специализират, за което им плащат една съвсем добра заплата. Докато у нас младият специализант не само че не получава заплата, но самият той плаща по 200 лв. всеки месец, за да осъществи това свое професионално развитие. 

За храната, която консумираме, просто нямам думи.  Преди една година чух по телевизията, че Русия се отказва от внос на плодове и зеленчуци от Турция, защото били отровни. Ами, такива са. Маслините, например, ги боядисват с токсична, черна, текстилна боя. Но пазарите ни са пълни само с внос от южната ни съседка и други по-близки и по-далечни страни. Къде останаха великолепните български плодове и зеленчуци? Къде останаха нашите ненадминати майстори – градинари, които учеха цяла Европа на занаят?

Преди 10 години по нареждане на САЩ от Сърбия бе откъсната голяма територия – Косово, която бе превърната в суверенна държава. А ние бяхме принудени от външни сили, въпреки категоричното ни нежелание, да я признаем за легитимна. Сърбите само леко се подсмихнаха и казаха: „Не им се сърдете на българите, защото същото ще им се случи и на тях“.

Дано не излязат пророци, но как да не се страхуваме, че това ще стане. Нямаме си армия, която да ни защити, а Турция има най-силните въоръжени сили в НАТО след американската военна машина. И като споменаваме американците, нека не забравяме, че на единия полюс те  слагат любимото си дете Турция, а на другия – някаква си България. Само че в картите на техните генерални щабове такава държава отдавна няма. Ние сме обозначени като...  Причерноморска зона – така те наричат територията, на която ние, българите, живеем, все още...

Така че дерзайте, причерноморци...! Опомнете се и сложете край на злобата, завистта, злословието, омразата, отмъстителността, агресивността и т.н., защото България наистина си отива, както предупреждаваше великият Николай Хайтов.

д-р Иван Павлов,
Несебър


В Кърджалийско пък подрастващите от малки научават турския фолклор, вместо  българските народни песни и танци

В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки