Смях: Марешки се оплаква пред медии, че някой му искал бизнеса


Смях: Марешки се оплаква пред медии, че някой му искал бизнеса
13 Юли 2017, Четвъртък


Главният прокурор разпореди проверка по твърденията на аптечния бос, който от днес е с повдигнато обвинение за рекет и натиск спрямо аптекари в цялата страна... да се откажат от бизнеса си

Автор: Янко Крумов

В деня, в който варненския аптечен бос Веселин Марешки се сдоби с обвинение, че е изнудвал и заплашвал свои колеги в цялата страна да се откажат от бизнеса си в негова полза (подробностите тук: http://www.desant.net/show-news/40636), самият обвиняем изплака пред медиите, че бил подложени на същия тормоз.

„Едно от нещата, което ми беше поставено като много тежко условие е да прекратим до края на май бизнеса с горива“, е заявил днес Веселин Марешки пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

Исканията към него били не само политически, но и икономически, и идвали от хора, които „мародерстват този бизнес, имат възможност да поставят такива услови“.

Главният прокурор Сотир Цацаров вече се е самосезирал и е разпоредил на Софийска градска прокуратура да извърши проверка по твърдения на Веселин Марешки пред медиите.
 


В категории: Новини , Разследвания , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки