Възмутително! В ресторанта на "Икеа" сервират зехтин, произведен през 2014 г.


Възмутително! В ресторанта на "Икеа" сервират зехтин, произведен през 2014 г.
Снимка: zapernik.com
16 Август 2017, Сряда


Това установил перничанин, поръчал си салата в заведението 

Автор: Десант

На зехтин, произведен преди три години и с изтекъл преди година и половина срок на годност се натъкнал перничанин в ресторанта на магазин „Икеа“ в столицата, докато се опитвал да си овкуси шопската салата.

"Винаги съм се чудел как е възможно да поддържат толкова ниски цени на предлаганата в заведението храна. Например закуска от два кремвирша, яйце, бекон, кетчуп, майонеза и горчица, плюс неограничено количество кафе за 1 лев. На обяд се сервира паста с доматен сос за 1,99 лв. Вечерните промоции също са най-евтини в София" - коментира мъжът пред сайта zaРernik.com.

Зехтинът, разположен на масите за гарниране на салати се оказал произведен на 9 юли 2014 г., а срокът му на годност бил до 9 януари 2016 г. Същите шишенца имало и на другите маси, не само на неговата.



Източник: zapernik.com


В категории: Парадокси

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
Елица
15.02.2018 08:20:08
0
0
Себестойността на продуктите е по ниска от продажната цена. Никой не продава на загуба. Това е факт. Пример: паста с доматен сос има себестойност в Италия 0,33 евро стотинки по данни на готвача в училището на сина ми
1
Пухчо Цистерната
19.08.2017 01:01:07
1
0
«Евтиното винаги излиза по-скъпо», факт! Е сега да ги треснат «тия» от БАБХ, та да им излезе по-евтино сметката, разбираш ли...
Тия от БАБХ през 2016 год., когато беше да умъртваят «четирите кончета + кучета» заради некви "измислени документални причини" действаха много бързо и не им дадоха никакъв шанс на животинките, разбираш ли... Сега къде се мотаят... по дискотеките на морето ли?
–Аре бе, пишете акта, че «зехтинът граняса» вече, разбираш ли... Аман от тарикати и безграмотници, разбираш ли...
https://offnews.bg/obshtestvo/iskat-uvolnenieto-na-sluzhitelite-na-babh-ubili-4-koncheta-643713.html
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки