НФСБ и ВМРО: Цветанов да си ходи!


03 Октомври 2011, Понеделник


Лидерите на националистическите партии „Национален фронт за спасение на България“ (НФСБ) и ВМРО-БНД

Автор: Десант

 поискаха във вторник оставката на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Повод за това стана неадекватното му поведение по време и след събитията в Катуница тази седмица.

„Според нас от НФСБ, този министър категорично трябва да си отиде, защото толерирането на циганския етнос е част от по-голямата генерална схема за пласмент на контрабандни стоки – цигари, наркотици, проституция и прочее.

Цветанов доказа, че не може да се справи с отговорностите си като вътрешен министър, тъй като той абдикира и в разгара на тревожните събития в Катуница празнуваше на предизборен концерт в Бургас – заяви пред журналисти на пресконференция във Варна съпредседателят на партията Валери Симеонов.

Водачът на ВМРО Красимир Каракачанов изтъкна, че за две години МВР се е превърнало в киностудио за късометражни филми. Пиар изявите на силовото ведомство обаче не са помогнали по никакъв начин в борбата с битовата престъпност, която процъфтява през цялото управление на ГЕРБ досега.

Той добави, че циганският проблем е пренебрегван вече 20 години от всичките ни правителства, които ползват ромите за манипулации на изборите.

Симеонов и Каракачанов са категорични, че българите са дискриминирани в собствената си страна, за сметка на циганското малцинство. То на практика има неограничени права, но няма никакви задължения към държавата, споделиха още родолюбците.



В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки