Били ли сте на изложба в селски двор – сега имате шанс да присъствате на такова събитие в село Вълчаново


Били ли сте на изложба в селски двор – сега имате шанс да присъствате на такова събитие в село Вълчаново
Кадрите са от миналогодишното издание на събитието
10 Юни 2024, Понеделник


Артистичният оазис се намира в полите на Странджа планина и очаква почитателите на изящното и приложно изкуство на 6 юли

Автор: Яна Славянска

След прекъсване от една година това лято отново ще отвори врати уникалната „Изложба в селския двор“. Откриването й е на 6 юли, събота, от 10 ч. в градината на арх. Ангелина Маркова в средецкото село Вълчаново (популярно и със старото си име Тагарево). 



До 19 ч. в този ден тя може да бъде посетена от почитателите на изящното и приложно изкуство. Входът е свободен.

Интересът към нея в предишните й издания през 2021 и 2022 г. беше голям, а популярността на събитието печели нови и нови симпатизанти.

Докато се разхождате в уютния и просторен селски двор, може да разгледате изложените картини, ръчно изработени бижута, рисувана посуда, хипнотизиращи мандали, оригинални картички, плетени чанти, художествени фотографии, цветя керамични изделия и други авторски творби. 



Всеки ще има възможност да си закупи каквото хареса от изложените експонати и да се запознае на живо с техните създатели. Тази година в артпространството във Вълчаново ще се представят общо 14 творци.

Ани и нейните приятели ви канят да прекарате няколко незабравими часа в прохладния артистичен оазис в полите на Странджа планина, само на 50 км от Бургас. 


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки