Тръгват директни полети до остров Крит


Тръгват директни полети до остров Крит
Снимка: България еър
06 Юни 2024, Четвъртък


Полетите ще се изпълняват в сряда и неделя през целия летен сезон

Автор: Десант

От началото на юни националният авиопревозвач „България еър“ предлага на своите пътници още възможности за пътуване, почивка и разнообразни туристически маршрути. Започват сезонните полети до летището в Хераклион на о-в Крит, съобщават от авиокомпанията.

Най-големият гръцки остров - Крит, от дълги години е любима лятна дестинация, предлагаща изобилие от забавления за незабравима почивка, където пътешествениците може да открият великолепни плажове с кристално чиста вода, идеални за релаксация и водни спортове.

Той е известен и със своята богата история и културно наследство – от древните минойски руини до впечатляващите средновековни замъци и манастири, а гостите на Гърция могат да посетят редица археологически и исторически забележителности.

Полетите на „България еър“ ще се изпълняват с две честоти на опериране седмично – сряда и неделя през целия летен сезон (юни до октомври), предоставяйки възможност както за едноседмична почивка, така и за пленителни ваканции в един по-дълъг уикенд.

Цените за еднопосочен билет в икономична класа започват от 109 EUR и включват 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и безплатен кетъринг на борда, уточняват от националния авиопревозвач.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки