Българските етерични масла и козметични продукти ще бъдат представени на бляскаво изложение в Париж


Българските етерични масла и козметични продукти ще бъдат представени на бляскаво изложение в Париж
Снимката е илюстративна. Източник: Архив/БНАЕМПК
12 Март 2024, Вторник


Френската столица се подготвя да посрещне над 12 500 специализирани посетители от цял свят

Автор: Десант

От 16 до 18 април 2024 г. в Paris Expo Porte de Versailles ще се проведе водещото изложение IN-COSMETICS GLOBAL за козметични продукти, етерични масла и суровини за средства за лична хигиена.

Френската столица се подготвя да посрещне над 12 500 специализирани посетители от цял свят, предлагайки несравними възможности за работа в мрежа, авангардни продукти и сесии с лектори, които ще посочат бъдещето на индустрията и трендовете за красота за следващото десетилетие. 

Всяка година събитието събира елита на козметичната наука и индустрия, а за настоящото издание участие са потвърдили повече от 900 водещи доставчици и производители, сред които са забележителни играчи като BASF, Lubrizol, Ashland, Symrise, Provital, Vytrus и KSM. Наред с утвърдените имена ще видим обещаващи нови брандове и нишови доставчици, амбицирани за разширят своя обхват и дистрибуция - Biocogent LLC, CPC Scientific, Exolab Italia, The Regulatory Company и др.

Членове на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“ (БНАЕМПК) ще представят в Париж и българските аромати и козметика. на щанд 1X109 в Paris Expo Porte de Versailles продуктите си ще представят „Апис агро 98“, „Аяли груп“, „Денита“, „Етерични масла и билки“, „Катеко“. Участието се организира с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие“.

В зала 1 щанд U49 самостоятелно ще заеме „Гален – Н“, а на щанд U40 ще се представи „Еньо Бончев продакшън“. 

„Държейки короната на Родината на розата, България е синоним на първокласно качество, иновация и елегантност. Голямото предизвикателство пред сектора е да има равноправен достъп до най-големите доставчици на суровини, до производителите на премиум козметика.

Участието ни в IN-COSMETICS GLOBAL 2024 очакваме да затвърди натрупания успех от дългогодишния труд на нашите членове, като посланици на България от една страна и от друга – да покаже устойчивостта на българските производители в динамиката на потребителските предпочитания“, отбелязва Гергана Андреева, изпълнителен директор на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“.

Родните представители отсега планират участие в научните сесии и изключително популярните технически семинари, които демонстрират задълбочено най-новите технологии за лична грижа и техните спецификации.

Това е истинска работилница за иновациите в сектора, която е една от задължителните  програми в календара на индустрията. През трите дни на изложението ще се проведат над 90 семинара, уточняват от Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки