Авиокомпания предлага полет... неизвестно докъде


Авиокомпания предлага полет... неизвестно докъде
26 Февруари 2024, Понеделник


Пътниците ще заучат къде ще кацнат, едва след като заемат местата си в самолета

Автор: Десант

Понякога ни се иска да зарежем всичко и да хванем първия полет за където и да било. Сега вече има възможност и да го сторим.

Авантюристичното предложение е на шведската авиокомпания Scandinavian Airlines, която оферира полет от Копенхаген до неизвестно местоназначение. 

Акцията за авиорейса „оттук и обратно“ бе обявена на 12 февруари и буквално мигновено набра над хиляда желаещи. Тъй като на борда не може да се качат толкова пасажени, от тях са избрани няколко късметлии. 

Към момента е известно само това, че самолетът ще излети от Копенхаген на 5 април и ще кацне обратно в датската столица на 8 април. Продължителността на полета ще е „няколко часа“, което навежда на мисълта, че градът Х по всяка вероятност не се намира в Централна или Северна Европа. 

Когато наближи датата за излитането, превозвачът ще съобщи на туристите какво трябва да си вземат за из път, но интригата ще бъде разкрита, едва след като пътниците заемат своите места. 

Нещо подобно през миналата година организира и нискотарифният превозвач Wizz Air. Самолет, излетял от Венеция се приземи в Рияд. Аналогична кампания проведе и немската авиокомпания Lufthansa.


В категории: Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки