Представят край морето три нови книги с бургаски адрес


Представят край морето три нови книги с бургаски адрес
08 Ноември 2023, Сряда


Две стихосбирки и един романтичен роман очакват своите читатели

Автор: Десант

На 10 ноември от 18:00 ч. в зала „Георги Баев“ в КЦ „Морско казино“ издателство „Буквите“ ще представи пред бургаската публика три нови книги.

С втората си стихосбирка „През портите на времето“ бургаската журналистка Диана Фъртунова пренася читателите в паралелната реалност на миналото, когато пуканките се правеха в очукана стара тенджера върху плочата на печката с дърва, а децата шляпаха в дъждовните локви и беряха черешите край съседските огради още зелени.



„Бездумие“ е озаглавена новата стихосбирка на сливенската поетеса с бургаски корени Катрин Федина – една книга за обичта, за магическия свят на това преживяване, за страховете и раните, които то оставя, докато преминава през най-трънливите пътеки на душата ни. „Бездумие“ е покана за духовна извисеност и споделеност, които все по-рядко намираме в съвременния свят.



В ноемврийската вечер премиера ще има и романът „Сара и други любови“ на писателя и издател Иван Богданов. Както подсказва заглавието му, в него ще има много любов, а главна роля ще играе прекрасната джак ръселка Сара. Ще има и множество интересни бургаски истории, защото основната част от действието се развива край морския бряг на Бургас, на фона на любими бургаски заведения и знакови места.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки