Съзвездия от звезди излизат на сцена край Морската гара в Бургас за най-голямото хип-хоп събитие на годината


Съзвездия от звезди излизат на сцена край Морската гара в Бургас за най-голямото хип-хоп събитие на годината
08 Август 2023, Вторник


Двудневният фестивал „Егаси феста“ събира край морето най-известните рап изпълнители от края на 90-те години до наши дни

Автор: Десант

Невиждан досега двудневен хип-хоп фестивал събира край морето в Бургас най-известните рап изпълнители от края на 90-те години до наши дни.

Най-обичаните и популярни макси сингли от българската рап музика ще звучат в на сцената в морския град на 25 и 26 август.

На най-голямото хип-хоп събитие на 2023 г. Мишо Шамара ще излезе с емблемите Вальо Кита и DJ Dido от „Гумени Глави” за ексклузивен концерт още в първия ден, 25 август (петък).

Сред легендите, които ще застанат зад микрофона, са Спенс, Румънеца и Енчев, „Рап нация“, Goodslav, Ndoe, „Лошите“, Бенджамини, Lil Sha, Tufo, RBR, DJ Dian Solo, DJ Marti G, DJ FED, Лора Караджова и Силвия от „Антибиотика“, които също нямат нужда от представяне.

Това не само е първото общо участие на изпълнители от SNIPER Records и R&B Records на една сцена, но това са изпълнителите само за първия ден на „Егаси феста”.



На следващия ден, 26 август, публиката ще запали младото поколение в хип-хопа – Dim4ou, Qvkata DLG, Secta, DJANNY, PG & Drink, GOCATA, THEO, DJ POKERA, FYRE, Mom4eto. Макар отскоро на сцена, повечето от тях се конкурират по талант с легендите в рапа.

Двете фестивални вечери ще започнат от 18 ч., като партито ще продължи до 3 ч. след полунощ - „защото превръщаме Морска гара Бургас в най-големия клуб на открито”, споделят организаторите от Fest2You.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки