От 10 август до 13 август ограничават движението край Бузлуджа


От 10 август до 13 август ограничават движението край Бузлуджа
Снимка: АПИ
07 Август 2023, Понеделник


Причината е провеждането на музикалния фестивал OPEN BUZLUDZHA

Автор: Десант

От 10 август до 13 август ще бъде ограничено движението по път III-5005 Шипченски проход – Бузлуджа, в района на Бузлуджа. Причината е провеждането на музикалния фестивал OPEN BUZLUDZHA, съобщава Агенция „Пътна инфраструктура“.

През трите дни движението ще се осъществява без ограничения до кръстовището на път III-5005 Шипченски проход – Бузлуджа с общински път SZR 1060 Бузлуджа – Крън, където ще бъдат обособени зони за паркиране.

В отсечката от кръстовището до връх Бузлуджа ще се допускат специализирани автомобили, превозни средства, обслужващи ветропарка и хижите в района, както и превозващи хора в неравностойно положение.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Шофирането под въздействие на емоции не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки