В Стара Загора запазват онлайн дата за сватба


В Стара Загора запазват онлайн дата за сватба
Снимката е илюстративна
22 Май 2023, Понеделник


Бъдещите младоженци могат да се възползват от всички предимства на дигитализирането

Автор: Десант

Община Стара Загора внедри електронна система за резервация за сключване на граждански брак. Онлайн услугата е вече достъпна на сайта на Общинска администрация. Тя е активна денонощно и целогодишно.

Бъдещите младоженци могат да се възползват от всички предимства на дигитализирането, като имат възможност лесно и бързо да проверят за свободен ден и час от всяко мобилно устройство, което е свързано с интернет, независимо в коя точка на света се намират.

Резервацията се състои от 7 стъпки, а времето за направата ѝ е не повече от 5 минути. На посочената електронна поща, двойките ще получават и подробна информация за всеки завършен етап на резервацията, служебна бележка и необходими документи, както и ще могат да следят процесите до настъпването на големия ден.

Електронната система позволява да се подават заявления за така предпочитаните през последните години изнесени ритуали, като може да се избира мястото за тяхното провеждане. Включена е и опцията „голямото „Да“ да се каже в общинската ритуална зала. 

Плащанията на таксите може да се осъществят по няколко начина – в брой на място или онлайн чрез банкова карта на работещия виртуален ПОС терминал. Като гаранция за сигурност, услугата е и изцяло GDPR съвместима, осигурявайки на потребителите най-високо ниво на обработка и съхранение на личните им данни.

Източник: Пресцентър на Община Стара Загора


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки