Борис Ячев „Консервативна България“: Чакат ни бързи следващи избори


Борис Ячев „Консервативна България“: Чакат ни бързи следващи избори
03 Април 2023, Понеделник


Въпросът около какво биха могли да се обединят формациите, за да съставят парламентарно мнозинство и съответно правителство, все още остава без отговор

Автор: Десант

Да се състави правителство след изборите при тези резултати ще се окаже много отговорна задача, с която партиите трудно ще се справят. И причините са не само в разделителните линии и взаимна непоносимост, включително и междуличностна, която партиите демонстрираха в последните месеци.Това написа на страницата си във Фейсбук лидерът на „Консервативна България“ Борис Ячев.

Той коментира, че въпросът около какво биха могли да се обединят формациите, за да съставят парламентарно мнозинство и съответно правителство, все още остава без отговор.

„Обединение се прави около принципи, програма, идеи. В хода на тази кампания, а и преди това, не чухме такива – нямаше ясни послания нито за проблемите ни, нито за тяхното решение. Дори и спасителната „евроатлантическа коалиция“, която ни натрапват напоследък, всъщност е сговор около външнополитически фактори като НАТО, ЕС, войната в Украйна.

Те са важни естествено, но не дават отговор на въпросите, които в момента тревожат българите:

– Как ще се пребори инфлацията?
– Как ще се намалят цените?
– Как ще се увеличат доходите?
– Ще се вдигнат или намаляват данъците за бизнеса?

Без ясни отговори от партиите на тези въпроси, всяко едно съглашение за управление между тях ще бъде възприето като лицемерно и фалшиво. И такова управление едва ли ще издържи дълго.

Затова, за съжаление, след тези избори много бързо ни чакат още едни“ – категоричен е Борис Ячев.


В категории: Политика , Коментари

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
SUSAN BENSON
05.04.2023 15:02:13
0
0
Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, имате ли нужда от бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага

Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва ставка, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг и др.

Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда.

Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки