Дядо Коледа ще раздава коледни подаръци с лакомства и на животните, които обитават бургаския зоопарк


Дядо Коледа ще раздава коледни подаръци с лакомства и на животните, които обитават бургаския зоопарк
15 Декември 2022, Четвъртък


За малките посетители са обявени конкурси за детска рисунка и за най-интересна снимка с добрия старец

Автор: Десант

8 дни ще продължат коледните празници в Зоопарк Бургас. От 17 до 24 декември домакините  организират празнична програма всеки ден, като през целия период децата до 14-годишна възраст ще може да го посещават напълно безплатно.

Четирима Дядо Коледа ще бъдат в Коледен кът с голяма шейна, еленчета и елхи. След като се снимат с добрия старец, децата ще получат безплатни сладки, изненади и натурални сокчета.

Ще бъде организиран конкурс на тема „Зоо коледна рисунка“. Малчуганите могат да донесат своите творби и да ги пуснат в пощенската кутия при Дядо Коледа в зоопарка. На гърба на всяка рисунка трябва да бъдат посочени трите имена, възраст и телефон за връзка.

Конкурс ще има и за най-интересна снимка с четиримата Дядо Коледовци. С белобрадите старци могат да се снимат както деца, така и цели семейства. Снимките следва да се публикуват във фейсбук, като се отбележи Зоопарк Бургас/Zoo Burgas. Три от най-атрактивните фотоси ще бъдат наградени.

Предстои в рамките на коледните празници в зоопарка да бъдат засадени две живи елхи, а по желание посетителите ще могат да закачат на техните клонки своя коледна играчка.

На 24 и 25 декември от 12.00 часа Дядо Коледа заедно с посетителите ще раздава коледни подаръци с лакомства за животните в зоопарка.

В следващите 8 дни, изпълнени с празнично настроение, Зоопарк Бургас ще работи от 9.00 до 17.00 часа.


В категории: Добри Вести , Забележителности

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки