Снежна буря в Англия доведе до хаос на летищата


Снежна буря в Англия доведе до хаос на летищата
Ключови думи: бура, летище, полети
12 Декември 2022, Понеделник


Има много отменени и закъснели полети

Автор: Десант

В резултат на обилен сняг и неблагоприятни метеорологични условия (мразовита мъгла) в Обединеното кралство на 11 декември имаше големи смущения в наземния обществен транспорт и в графика на всички авиокомпании, които летят в и от Острова.

Прекъсванията в местния наземен обществен транспорт попречиха на персонала на летището (напр. агенти за проверка на сигурността, агенти по наземно обслужване, персонал за обезледяване на самолети) да стигнат до работното си място, докато 10+ сантиметровият сняг, натрупан на пистите и други части на летищата, попречи на авиокомпаниите да излитат или кацат на няколко летища в Обединеното кралство.

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air също е била засегната от тези неочаквани обстоятелства и се наложи да отмени или силно да забави с по 5 часа някои от своите полети до и от летищата Лондон Лутън и Лондон Гетуик, и Дортмунд до София. 

От Wizz Air информира своите пътници, които са направили резервациите си директно на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ, за текущата ситуация и възможностите им да резервират отново своите полети, докато пътниците, резервирали чрез посредник, трябва да се обърнат към тези компании за допълнителна информация.


В категории: Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки