Националният политехнически музей кани на предколеден концерт


Националният политехнически музей кани на предколеден концерт
Снимка: Уикипедия
08 Декември 2022, Четвъртък


Вижте какво включва програмата

Автор: Десант

На 10 декември от 17:00 ч. в Националния политехнически музей ще се състои предколеден концерт в две части. Събитието е последната инициатива по повод 65-годишнината от основаването на музея.

Началото ще бъде дадено от изпълнителите от Музикално сдружение ,,Арте либера" (под ръководството на оперната певица Галя Павлова), които ще зарадват публиката с прекрасни евъргрийни и мелодична поп музика. Ще прозвучат прекрасните гласове на Александра Докова (театрален режисьор и философ), Божидар Пенев (музикант), Даниела Найденова (музикален редактор в БНР), Керанка Кирилова (адвокат) и Мария Пашкунова (банкер).

Във втората част са включени изпълнения на лауреатите от конкурса „Нови гласове, песни и изкуства“, който се организира от Сдружение „Евтерпани“ от 2016 г. 

И за да стане празникът още по-хубав, от 16:30 ч. до 18:30 ч. входният билет за експозицията на музея и концерта едновременно ще е на преференциална стойност от 2.00 лв. Гостите ще могат да разгледат най-новата гостуваща изложба „Вернисаж на суетата“ и Лего-изложението „Кораби, дворци и машини“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки