Христиан Митев, НФСБ: Гласувах за спасение на България


Христиан Митев, НФСБ: Гласувах за спасение на България
02 Октомври 2022, Неделя


Пред журналисти заместник-председателят на патриотичната формация коментира защо е важно днес българите да излязат и да гласуват

Автор: Десант

Заместник-председателят на партия “Национален фронт за спасение на България“ Христиан Митев упражни правото си на глас в бургаската професионална гимназия по химични технологии „Академик Н. Д. Зелинский“. Пред журналисти той коментира защо е важно днес българите да излязат и да гласуват:

„За съжаление активността в Бургас, както и на повечето места в страната, е ниска. Дори по-ниска, отколкото на предходните парламентарни избори, което е леко притеснително.
Важно е днес хората да гласуват, за да оставят други да определят тяхното бъдеще. Ако не отидат да гласуват, така или иначе изборите ще минат, ще имаме парламент и правителство, които ще определят техните съдбини за в бъдеще. Затова е по-добре те да участват в този процес, вместо това да останат вкъщи или да отидат за гъби.“

„Гласувах за спасение на България и за 8 пъти по-бързо излизане от кризите, в които страната ни се намира в момента“, каза още Христиан Митев.

По данни на РИК Бургас изборната активност в Бургаска област към 11,00 часа е едва около 8 процента.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки