НФСБ закри кампанията си в Бургас


НФСБ закри кампанията си в Бургас
Ключови думи: НФСБ, кампания, избори, Бургас
29 Септември 2022, Четвъртък


НФСБ се явява на предстоящите парламентарни избори с номер 8 в бюлетината

Автор: Десант

Националният фронт за спасение на България закри в Бургас предизборната си кампания за участие в парламентарните избори на 2 октомври. Пълна зала със симпатизанти на патриотичната формация посрещна кандидатите за народни представители от 2 Многомандатен избирателен район.

Официални гости на събитието бяха лидерът на НФСБ Борис Ячев, неговите заместници Венера Симеонова и Христиан Митев, както и създателят на партията Валери Симеонов.

НФСБ участва на тези избори с ясна и конкретна програма за извеждане на страната от тежката икономическа криза, каза Христиан Митев, който е и водач на листата на партиотите в Бургас. Той представи най-важните акценти от програмата:



1. Въвеждане на необлагаем минимум в размер на една минимална работна заплата за възнагражденията по трудови и граждански договори.
2. Намаляване на ДДС на 5 % за сметките за ток за домакинствата и за бизнеса.
3. Ваучери за заплащане на сметките за ток за енергийно бедни домакинства.
4. Забрана за спиране на тока и парното през отоплителния период.
5. Продължаване на енергийни компенсации към българските фирми.
6. Въвеждане на нулева ставка на ДДС за лекарствата.
7. Актуализиране на всички пенсии.
8. Реална борба с корупцията във всички сфери на обществения живот.
9. Защита на традиционното българско семейство и семейни ценности.
10. Недопускане на ДПС в управлението на България.

„Ние отново имаме добра програма, с конкретни решения, с краткосрочни мерки за справяне с кризата и дългосрочни идеи за това как трябва да вървим напред. На приктика подаряваме на следващите управляващи едни готови формули за рещаване на кризата, в която днес се намираме“, каза Борис Ячев, който е и водач на на листата на 17 МИР Пловдив област.



Валери Симеонов припомни заслугите на НФСБ по време на мандата 2017 – 2021 г. Оградата на границата, която доведе до нулев мигратски поток през 2020 г., борбата с шума, която гарантира по-спокойни условия за туризъм, битката срещу хазарта, конкретната помощ за спасяването на дребния и средния бизнес и много други реално постигнати успехи, които за съжаление за една година некомпететно управление бяха съсипани. Най-яркият пример е оградата на границата с Турция, която умишлено не се поддържа и е заприличала на швейцарско сирене.

„Призовавам всички, които наистина държат да има по-добър живот в България, на 2 октомври да вземат правилното решение и да гласуват с бюлетина номер 8. Мисля, че сме доказали неведнъж, че ние сме хора на действието и хора, които вършат реално работа“, каза Венера Симеонова, която е и водач на листата на 24 МИР София.

„В неделя българите трябва да направят един простичък избор. Дали да изпратят отново в Народното събрание хора нерешителни, зависими, които нямат опит и подготовка, които оставиха зад себе си високи цени и галопираща инфлация или да изпратят хора, които са доказали, че могат да вземат отговорни решения и да заставят зад тях“, допълни Борис Ячев. Лидерът на НФСБ е водач на листата на 17 МИР Пловдив област.

„На 2 октомври е важно всички да излязат и да упражнят своето право на глас, така че да изпратят в Народното събрание хора, които знаят какво е необходимо да се свърши, за да може България да излезе от кризите, в които се намира и да има стабилно и предвидимо управление през следващите години“, каза Христиан Митев, който е водач на листата на НФСБ за 2 МИР Бургас.

Странджанският славей, любимата на няколко поколения народна певица Милка Андреева изпълни за всички химнът на Странджа „Ясен месец“.

НФСБ се явява на предстоящите парламентарни избори с номер 8 в бюлетината.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки