Кандидати за народни представители на НФСБ отбелязаха 22 септември В Бръшлян


Кандидати за народни представители на НФСБ отбелязаха 22 септември В Бръшлян
Снимки: Десант
22 Септември 2022, Четвъртък


Те поднесоха цветя и сведоха глави пред паметника в чест на загиналите във войните за национално обединение на България местни жители, издигнат по инициатива на Вълчо Чайков

Автор: Десант

Кандидати за народни представители от листата на НФСБ за 2 МИР-Бургас отбелязаха Деня на независимостта в китното странджанско село Бръшлян.

На 13 август тази година там бе открит паметник в чест на загиналите във войните за национално обединение на България местни жители, издигнат по инициатива на Вълчо Чайков, който също е кандидат за депутат на патриотите.

Пред мемориала поднесоха цветя и сведоха глави в памет на героите водачът на листата Христиан Митев и неговите съратници Радослав Петков, Иван Кузманов, Антон Стоянов, Диана Фъртунова, Вълчо Чайков, Ивайло Стаматов, Янчо Милев и Марияна Лефтерова.Бръшлян е едно от населените места край българо-турската граница, което е подложено на силен мигрантски натиск. Вълчо Чайков, който е местен жител, бе категоричен, че трябва да се направи всичко възможно да се поддържа защитната ограда, за да се ограничи потока от нелегално преминаващи граничната бразда.

На изборите на 2 октомври НФСБ се явява с номер 8 в интегралната бюлетина.

Платена публикация

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки