Видин се хвана на хорото на младия певец Валентин Велчев


Видин се хвана на хорото на младия певец Валентин Велчев
Снимки: Община Видин
09 Септември 2022, Петък


Носителят на наградата „Певец на годината 2021“ за дебют направи голям концерт на лятната сцена пред художествената галерия в града и представи песните от дебютния си албум

Автор: Десант

Почти целият Видин се хвана на хорото на младия певец Валентин Велчев. Той бе специален гост на третото издание на Международния фолклорен фестивал „Синия Дунав“, съобщиха от видинската общинска администрация.

Носителят на наградата „Певец на годината 2021“ за дебют направи голям концерт на лятната сцена пред художествената галерия в града и представи песните от дебютния си албум „Аз съм Валентин“, който излезе за неговия юбилей на 1 април и бързо се превърна в любим на меломаните.

Всяко от изпълненията му бе посрещнато с бурни аплодисменти, а на повечето песни се извиха кръшни хора на няколко кръга.



За първи път пред видинската публика, лауреатът на „Пирин фолк“ изпълни хитовете си от фестивала – „Пирински орли“ (2019), „Благословен“ (2020) и „Наздраве“ (2021). Специален акцент в програмата бе химна на Северозапада – „От Враца до Дунава“.

Танцьори от местния ансамбъл Дунав съпроводиха част от изпълненията му.

„Благодаря за поканата на Община Видин и Event Masters! До нови срещи“, заяви музикантът.


В категории: Новини , Фолклор

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки