НФСБ в Бургас отбеляза 137 години от Съединението на България


НФСБ в Бургас отбеляза 137 години от Съединението на България
06 Септември 2022, Вторник


В условията на война близо до границата ни и задаващата се тежка и икономическа криза, все по необходимо е да помним и девиза, изписан на сградата на Народното събрание – „Съединението прави силата, каза Христиан Митев, водач на листата на НФСБ в Бургас

Автор: Десант

Членове и симпатизанти на Национален фронт за спасение на България в Бургас отбелязаха 137 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.



Пред паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк до Военния клуб цветя в знак на благодарност поднесоха водачът на листата на НФСБ за 2-МИР Бургас Христиан Митев и кандидатите за народни представители Радослав Петков, Иван Кузманов, Антон Стоянов, Диана Фъртунова, Севдалина Пенева, Ивайло Стаматов, Ганка Георгиева и Марияна Лефтерова.



„Днес, 137 години след паметната дата, в България не само трябва да си спомним делото на Захари Стоянов и неговите сподвижници, довели до Съединението на Княжество България с Източна Румелия, но и да последваме техния пример, тъй като за съжаление виждаме, че нашият народ е все по-разделен. В условията на война близо до границата ни и задаващата се тежка и икономическа криза, все по необходимо е да помним и девиза, изписан на сградата на Народното събрание – „Съединението прави силата“. Да намерим силите да бъдем обединени и да се изправим пред всички предизвикателства, както са били нашите предци“, призова водачът Христиан Митев.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки