Светещ ангел с тромпет, фенери и четириетажна елха със звезда на върха поръчва за Коледа Община Несебър


Светещ ангел с тромпет, фенери и четириетажна елха със звезда на върха поръчва за Коледа Община Несебър
23 Август 2022, Вторник


В разгара на летния сезон администрацията на морския град обяви обществена поръчка за украсата на стойност 140 хиляди лева без ДДС

Автор: Дина Харизанова

140 хиляди лева без ДДС ще даде Община Несебър за нова коледна украса. Въпреки че лятото е в разгара си, от общинската администрация вече се готвят за зимните празници.

За целта е обявена обществена поръчка за изработване по визуализиран дизайн на несебърската общинска администрация и доставка на „метални елементи със съпътстващо осветление по ел. стълбове и площадни пространства“.



Заявката е за 112 стилизирани фигури на светещ ангел с тромпет; 112 фигури на осмовърха звезда в комбинация с двойно S-образна конзола; 93 светещи фигури със силует на уличен фенер с добавени два броя декоративни елементи – звезда/камбана или друг елемент с празнична препратка; една светеща обемна фигура, представляваща стилизиран ангел с крила и тромпет.



​От техническата спецификазия към поръчката става ясно, че, разбира се, ще има и коледна елха, като за нея изискванията са тя да е със звезда на върха и с  отчетлива етажност – минимум четири съчленени пресечени конуса.

Крайният срок за подаване на заявления за участие в публичното състезание е 12 септември.




В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки