Още две партии ще подкрепят НФСБ за изборите


Още две партии ще подкрепят НФСБ за изборите
Снимка: Пресфото - БТА/ Боби Тошев
19 Август 2022, Петък


ПП „Общество за нова България “ и БДС „Радикали“ ще имат свои представители в листите на НФСБ и ще работят заедно в кампанията

Автор: Десант

Партиите „Общество за нова България“ (ОНБ) и БДС „Радикали“ застават зад НФСБ за парламентарните избори на 2 октомври.

На пресконференция в БТА заместник-председателят на ОНБ Маргарит Мицев заяви, че целта на политическото обединение е национално мощна и обществено-справедлива България, в която всички имат сигурност, да има стабилност и развитие. С подкрепата си, която дават двете партии, представят нов тип на политическо мислeне.

Цветан Мачев, председател на БДС „Радикали“, заяви че целите и програмата на  НФСБ, се припокриват с тези на неговата партия. Според него дясно-патриотичните и консервативни организации трябва да се явят в общ блок на изборите и това е обединението около Националния фронт.

Заместник- председателят на ОНБ Калин Крулев заяви, че това политическото сътрудничество ще бъде пример и основа за изграждане на силно дясно обединение, което стратегически и дългосрочно ще се утвърди в българската политика и общество.

Своята подкрепа за НФСБ вече заявиха и от Граждански форум „Промяна“, както и обединение на над десет граждански организации „Ние сме България“.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки