Каква е връзката между спорта и бонусите за залози


Каква е връзката между спорта и бонусите за залози
28 Юни 2022, Вторник




Автор: Десант

Спортът е социален отдушник на съвременното общество. Той може да ни разтоварва както като го практикуваме, така и като го наблюдаваме. Милиони хора по света ежедневно гледат любимите си спортове и това е техният начин на развлечение. Не малка част от тях избират да се забавляват със спорта и като залагат на тях.

В света на спортните залози има изключително много атрактивни бонуси и оферти, които правят преживяването още по-велико. Ако вземем за пример атрактивните Bwin бонуси, то ще видим, че те разполагат с огромно разнообразие. Такива са не само бонусите на Bwin, но и на други онлайн букмейкъри, които предлагат страхотни промоции на спортните фенове.

В настоящата статия ще ви разкажем повече за това каква е връзката между спорта и бонусите за залози, какви оферти можете да откриете в сайтовете за залози и в кои спортове ще ги срещнете най-често.

Още с регистрацията си в даден букмейкър вие ще получите възможност да се възползвате от начален бонус за спорт за нови клиенти. Ако погледнем стартовата оферта на Bwin, то тя е в размер на 100% до 222 лева от вашия първи депозит. В първите седем дни след вашата регистрация вие ще трябва да активирате вашия бонус, като депозирате определена сума, за която ще получите 100% бонус. Тоест: ако депозирате 100 лева, Bwin ще ви даде 100 лева бонус.

Разбира се, за да реализирате вашия бонус, ще трябва да превъртите сумата определен брой пъти. В Bwin превъртането е 5 пъти на общата сума от депозита и бонуса, като залозите ви не трябва да бъдат по-ниски от 1.75 коефициент. Разполагате с 30 дни, за да изпълните условията на този бонус.

Ако сте привърженик на футбола, то за вас Bwin e подготвил много специална оферта, в която може да комбинирате различни мачове, а колкото повече пазари добавяте към вашия залог, толкова по-подобрение коефициенти получавате. С комбинация от няколко мача и скромен залог от 5 лева вашата крайна печалба може да достигне до петцифрени суми.

Освен това Bwin предлага и Price Boost коефициенти, които са за определени от букмейкъра събития, за които ставките са умишлено завишени. Следете внимателно предложенията на букмейкъра за завишени ставки, защото това си е чист подарък, от който можете да се възползвате.

Сайтовете за спортни залози предлагат и безплатни залози, които са най-търсени от играчите заради това, че не са обвързани с риск за техните лични финанси. Безплатният залог може да бъде за конкретен футболен мач, като при него обикновено получавате определена сума, която да заложите, а ако залогът ви се окаже печеливш, прибирате чистата печалба – без самия безплатен залог, с който сте направили вашия залог.

Букмейкърите често възнаграждават лоялните си клиенти с подобни бонуси, които са много атрактивни и ще направят играта ви много по-интересна.

Някои букмейкъри дават възможност и за изплащане на печалба още преди да е приключил вашият залог. Ако например заложите на отбор „Х“ да победи на краен резултат, а той поведе с 2:0 в самото начало на срещата, букмейкърът веднага ще ви изпплати пълната печалба, без да чака последния съдийски сигнал. Така може да се окаже, че дори и вашият отбор „Х“ да завърши наравно 2:2 в края на мача, то вашият залог да е печеливш и да сте получили пълната си печалба.

Бонусите за залози са неизменна част от света на спорта – не само във футбола, но и в други спортове като тенис, баскетбол, волейбол и други. За да играете пълноценно, запознайте се в детайли с бонусите, които предлага вашият букмейкър и се възползвайте от тях, защото така вашата игра ще бъде много по-успешна.


В категории: Новини , Спортни новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Dawna
18.11.2022 11:12:13
0
0
<a href="https://m.youtube.com/watch?v=lit0FHdYffc">債務重組</a> - 李建民債務重組代名人|<a href="https://www.drp-rlcpa.com/">債務重組</a> - 李建民債務重組專家|<a href="https://rlcpa.com.hk/iva.php">債務重組</a> - 李建民iva收費透明
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки