НФСБ с предложение към депутатите: Въведете необлагаем минимум и по-ниско ДДС за тока и газа


НФСБ с предложение към депутатите: Въведете необлагаем минимум и по-ниско ДДС за тока и газа
23 Юни 2022, Четвъртък


Припомняме, че лидерът на НФСБ Борис Ячев и зам.-председателят на партията Христиан Митев още на 24 май в Бургас заявиха, че готвят пакет от антикризисни мерки

Автор: Десант

Партия НФСБ предложи на парламентарните групи в Народното събрание, да използват оставащото време, за да свършат нещо полезно за българското общество. От НФСБ изпратиха на депутатите два законопроекта, които да внесат за разглеждане при актуализацията на бюджета.

Със законопроект за изменение на Закона за данъците върху доходите на физическите лица НФСБ предлага най-после да бъде въведен необлагаем минимум върху минималната работна заплата. До момента народните представители не са внесли подобно предложение, въпреки че много се говори за това, отбелязват от партията.

С втория законопроект се предлага намаляване на 9% на ДДС-ставката върху електроенергията и газа, каквато е практиката в много европейски държави. Намаляването на ДДС е една от мерките на ЕК за справяне с високите цени на електроенергията в цяла Европа. Чехия дори въведе нулево ДДС за продажбата на ток.

Припомняме, че лидерът на НФСБ Борис Ячев и зам.-председателят на партията Христиан Митев още на 24 май в Бургас заявиха, че готвят пакет от антикризисни мерки, които ще изпратят на всички парламентарно представени групи като законопроект. Мерките обхващат всички социални групи. Те се предлагат във връзка с изключително високата инфлация и проблемите в икономиката и стъпват на положителния опит и практики в други държави членки на ЕС.

НФСБ се надява обедняването на населението да не убягва от вниманието на депутати и да се намери парламентарна група, която да внесе за разглеждане тези законопроекти при актуализацията на държавния бюджет.


В категории: Политика

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
КУРнанелия в гъзо ,брато !
04.09.2022 15:40:06
0
0
Защо партийки ,които едва шават, получават 50 000- 80 000 лв за избори , червените Бароня окрадоха Булгаристан , , , само на 1 Евреин он Плондюв -Милен Велчев , със конска челюст - фин. манипулатор при Симо -Хасан Курбуготев ,брат му имаше ония години 5 хотела на морето , , , ,БУЛГАРИСТАНСКИТЕ БУЛШЕВИКИ обраха всички курорти със шурета , баджанаци , , и сега заедно със бедните , , да им намалим цената на газта , а НФСБ , ДА ВЪ ШИБАТ МАНАФИТЕ НА Доганя !

Сички червени охлюви да ядат на Бойко , едрото дете на Партията - Тирурист лайната !

НФСБ- НЕ ФАТА ДА СЪ ЕБЕ , СЪС КОЙ ДА Е !

Яж ми Хуян- кит. философ !
Умрите ,дейба вашта мама крадлива дейба яс, в устата да еба , разбираш !
1
Rum. antisemit.
28.06.2022 00:45:59
0
0
Много анти-семитична статия в сайта Basarabia Literara (Литературна Бесарабия), където се казва че най-големите врагове на румънците не са нито унгарците, нито руснаците, нито украинците, а евреите!!!
(българите просто са пренебрегнати, не че авторът не ви смята за врагове)
и че те са унищожили Велика Румъния:

Cine este DUSMANUL DE MOARTE AL POPORULUI ROMAN ?

https://basarabialiterara.com.md/?p=52899

Google Translate:

Кой е МЪРТВИЯТ ВРАГ НА РУМЪНСКИЯ НАРОД?
27 юни 2022 г

"Смъртоносният враг на румънския народ от преди 17 века също не са унгарците,
нито украинците, нито руснаците, които тогава не съществуваха, а евреите. Заради юдаизма, който ние
той мрази смъртта и се опитва да ни унищожи сега и като държава ние живеехме само от предателство
външно във външно предателство, вътрешно убийство след вътрешно убийство, като се започне от 1918 г., от Версай, когато бяхме предадени от американския президент масон Удроу Уилсън, чиято дясна ръка беше еврейският полковник Мандел Хаус, до скорошното предателство на 12 юли 1997 г. президентът масон Бил Клинтън, чийто съветник и дясна ръка е евреинът Самюел (Санди) Бергер, ръководител на NSC, ПОЛИТБИРО, КОЙТО ВОДИ АМЕРИКА, ПО-МОЩЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА И КОНГРЕСА ЗАЕДНО. Чрез мирния договор от Версай РУМЪНИЯ СЕ ПРИВАТЯВА ОТ ЗАПАДНАТА ЧАСТ НА ТРАНСИЛВАНИЯ. В
Срещу присъствието на Удроу Уилсън, кралица Мария, съпругата на крал Фердинанд, протестира
намесата на Универсалния израелски алианс в Париж, който се опитваше да наложи условия на Румъния
по отношение на националното еврейство, в резултат на което Уилсън взе молива и начерта на картата западната граница на Румъния в полза на унгарците и новата Югославия, изкуствена държава, която току-що беше създадена, за да се разпадне напълно през 1992 г.
След това последва предателството отвътре в страната, извършено през 1930 г. от народния селянин Юлиу Маниу
което в нарушение на закона, приет от румънския парламент през 1925 г., по искане на цар Фердинанд I,
умира през 1927 г., за да забрани завръщането в страната и възкачването на трона на развратния крал Чарлз II, между другото и заради любовните си връзки със Зизи Ламбрино, той връща Чарлз II обратно в страната. Кралският бандит, чиято наложница беше еврейката Магда Волф Лупеску, се завърна в компанията на истинска армия от евреи и масони, които превърнаха страната в еврейска колония. Постигна се демокрация, която сменя министър-председателите почти всяка година, Корнелиу Кодряну и другите лидери на легионерското движение са убити през 1938 г., кралската диктатура е установена през 1938 г., диктатурата завършва с бедствието от 1940 г., когато Велика Румъния е частна северна Трансилвания (незабавно окупирана от унгарците), квадрилатър (отстъпен на България), Бесарабия, земя Херта и северна Буковина, отвлечени от Съветския съюз и сега отново предадени от правителството на християндемократите Емил Константинеку-Виктор Чербеа.
След тази национална катастрофа Чарлз II напуска страната, заселвайки се с евреина
в Ещорил в Португалия, а ръководството на страната е поето от маршал Антонеску и
Легионерите на Хория Сима, които през зимата на 1941 г. нямаха нищо по-добро от това да се опитат да направят преврат, за да свалят маршала.
През 1941 г., на 22 юни, последва влизането на Румъния с Германия във войната срещу
Съветският съюз, който ни отвлече година по-рано, въз основа на тайните клаузи на Договора Хитлер-Сталин, Бесарабия, Северна Буковина и Херта. В тогавашната геополитическа ситуация Румъния нямаше друг избор, освен да се бори срещу комунистическа Русия с немците на Хитлер, защото комунизмът представляваше, както се оказа по-късно, много по-голяма опасност от нацизма на Хитлер. Тъй като не можеше да остане неутрален (щяхме да се сблъскаме с германска атака, защото германската военна машина се нуждаеше от румънски петрол от Плоещ), Антонеску предпочете съюз с Германия.
Следва войната срещу Русия, която на практика е решена в полза на юдеомасонско-комунистическата коалиция на Рузвелт, Чърчил и Сталин чрез предателството на крал Михаил I, който в средата на войната арестува главатаря на армията маршал Йон Антонеску, в Кралския дворец в Букурещ. на Съветите чрез комунистическия агент Емил Боднаренко, по-късно известен като Емил Боднарас, и нарежда на войските да отворят пътя за съветските орди, с които се озовахме на главите си няколко дни по-късно .
Това беше последвано от инсталирането на комунизма от евреите, водено от Ана Паукер, убийството на
на евреите на маршал Антонеску, а след това, през 1947 г., експулсирането на краля-предател, който е изпълнил дълга си към еврейския интернационал, след заминаването му след ужасните 40 години комунистически терор.
През 1952 г. отвратителната еврейка Ана Паукер беше свалена (преминала по крайната линия), но национал-комунистът Георге Георгиу-Дей също беше заобиколен от еврейски престъпници като Йосиф и Люба Кисиневски, Валтер Нойландер Роман, Силвиу Брукан, Борис Грюнберг, известен като Николоски, елитният тартор и т.н. През 1965 г. Георге Георгиу-Дей беше убит или по-скоро убит след облъчване с радиоактивна кобалтова капсула, поставена от КГБ под креслото, в което седеше по време на конференцията на Варшавския договор, причинителят на радиацията и рак на простатата, който го изчисти в годишно. Това беше наказано от факта, че той успя да убеди самия Хрушчов, който беше заменен през 1964 г. от Брежнев, който нареди ликвидацията на Джордж Деж.
Николае Чаушеску, наследникът на Георгиу Деж, също беше национал комунист, което той направи
пряко в конфликт както с международното еврейство, така и с Брежнев, Андропов, Черненко и накрая с реформатора Михаил Горбачов, който след новата Ялта, която беше конференцията в Малта между супервеликите времена, президентите Буш на Америка и Михаил Горбачов от Съветския съюз, доведе до преразпределение на Европа в сферата на съветско-американското влияние, през ноември 1989 г. Румъния отново е предадена от американците и оставена в сферата на съветско влияние, което междувременно става руско. Следва комуниста Йон Илиеску, който поема властта чрез държавния преврат през декември 1989 г. Илиеску подписва договор със Съветския съюз и един с Унгария, което прави унгарците почти господари на страната ни.
На 2 юни 1997 г. християндемократите, които се обявиха за наследници на Маниу (Маниу застана на
зад крал Михай и при ареста на Антонеску през 1944 г., а след това самият той умира в комунистическия затвор в Сигет) подписаха и акта за държавна измяна от Нептун, с Украйна. С такива наивни или коварни хора ние, румънците, можем само да крещим, както правех с моите съученици от гимназията като дете:
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУМЪНИЯ!"
[край на статията]

Не само че румънците нямат права към днешните територии на Бг. и Украйна които са били в състав на Велика Румвния, обаче създава се въпроса:
Кой е крив че румънците в Румвния са изоставили румънците в Сврбия.
Според руската и украинската википедии, районът на град Пирот беше населен с траки, преди пристигането на славяните (за които сърбите претендират че са потомци).
Румънците претендират че са потомци на траките (особено на гетите и даките, а на траките като цяло), значи Пиротско ъеъ изконна румънска земя.
Понастоящем още йивеят румънци в Сврбия, вярно, не в Пиротско а по на север, до границата с Румъния (градчета Кладово, Неготин и т.н.)
Това означава че, на сметка на тракийско Пиротско, Румъния имала право на горе-споменатия кът на Сърбия, бивша земя на трибалите, понастоящем населена предимно от румънци/власи (За трибалите не се знае сигурно дали са били илири, траки или друг народ)

Пирот

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%BE%D1%82

До римского завоевания район современного Пирота населяли фракийцы. Первые упоминания о Пироте относятся ко II веку н. э., когда город назывался Туррес (лат. Turres) или Квимедава (лат. Quimedava).

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%BE%D1%82

До римського завоювання район сучасного Пирота населяли фракійці. Перші згадки про Пирот належать до II століття, коли місто мало назву Туррес (лат. Turres) або Квімедава (лат. Quimedava).

Quime-dava

The Language of the Thracians, Ivan Duridanov
VIII. The Thracian, Dacian and Paeonian languages

https://groznijat.tripod.com/thrac/thrac_8.html

"The Dacian linguistic area is characterized with composite names ending in -dava (-deva, -daua, -daba, etc.) ‘a town’."

В днешна Румъния изобилства от бивши гето-дакийски градове на "-дава"

Мармарощина

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0

Щом евреите са нямали нищо с изоставянето на румънците в Сърбия на произвола на съдбата (тоест на волята на сърбите) като това е била само работата на румънците в Румъния, то румънците в Румъния заслуават най-лощото да им се случи (независимо кой прави това лошо, евреите или други хора)
Подобно нещо се е случило и с румънците в северната част от историческата област Марамуреш (на украински Мармарошчина)
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки