Три думи може да ви пратят без пари на уикенд в Братислава


Три думи може да ви пратят без пари на уикенд в Братислава
31 Май 2022, Вторник


Вижте подробности за кампанията на словашкото посолство

Автор: Десант

Вълнуваща кампания организира посолството на Словакия в България . Под надслов „Словакия в 3 думи“ тя се провежда на Facebook страницата на дипломатическата мисия, като голямата награда е уикенд за двама в Братислава.

Желаещи могат да се включат в предизвикателството до 8 юни, като споделят в пост в профила си в социалната мрежа трите думи, с които свързват Словакия. Големият победител ще бъде изтеглен на произволен принцип, а пълните правила на играта може да се прочетат ТУК.

За приятното пътуване до столицата на Словакия ще се погрижи авиокомпания Wizz Air, която осигурява самолетни билети за двама от София до Братислава и обратно. Престоят в най-големия словашки град ще е в рамките на три нощувки в уюта на Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava. Той е разположен на площад Хвездослав в историческия квартал на Братислава.

Н. Пр. Мануел Корчек, извънреден и пълномощен посланик на Словашката република в България, коментира: „Словакия е държава с богата история и архитектурно наследство, величествени планини и гостоприемен народ. А Братислава е град, който заслужава да бъде посетен поне веднъж в живота, и е логично именно ние, Посолството на Словакия в България, да сме тези, които стимулират културния обмен между двете държави и вдъхновяват все повече българи да пътуват до столицата и Словакия като цяло“.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки