Борис Ячев: Кирил Петков приложи измамническия си номер с автобуса в случая със самолета и спасените моряци


Борис Ячев: Кирил Петков приложи измамническия си номер с автобуса в случая със самолета и спасените моряци
20 Април 2022, Сряда


И докато по изборите тези тарикатлъци се приемаха снизходително, сега това е смешно и жалко, коментира още лидерът на НФСБ-Силна България

Автор: Десант

„По време на предизборната кампания миналия ноември Кирил Петков беше изловен да пробутва един измамнически номер: Спира рекламният партиен автобус на площада, слизат от него неколцина активисти от ПП и посрещат с „Добре дошъл“ ухиления Петков, който се подава от... същия автобус! Уж местни хора и симпатизанти горещо посрещат Петков и Василев.

Между другото, един от тези „спътници посрещачи“ впоследствие го направиха зам.-председател на Парламента. Заслужи си го момчето, що фалшиви посрещания организира!

Ще кажете - изборна кампания, всички лъжат и мажат, а и ПП са млади хора, обичат да се правят на тарикати. Обаче сега вече младите тарикати управляват държавата, но измамническите им номера не секват“.

Това припомни лидерът на НФСБ-Силна България Борис Ячев в остър коментар във фейсбук и направи паралел със случващото се сега:

„Преди два дни премиерът Кирил Петков взе правителствения самолет „Фалкон“, отиде до Варна, качи се в другият самолет със спасените моряци от „Царевна“, за да може да слезе заедно с тях по стълбата - в ролята на пръв спасител. Едва ли не - ходил лично да ги вземе от Сочи.

Смешно и жалко!

И докога ще търпим тези тарикати да ни пробутват номерата си?!

Оставка веднага!“


В категории: Новини , Коментари

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки