Благотворителна кампания набира средства за общинския приют за бездомни кучета край бургаския квартал Крайморие


Благотворителна кампания набира средства за общинския приют за бездомни кучета край бургаския квартал Крайморие
20 Януари 2022, Четвъртък


Желаещите да подпомогнат грижата за безстопанствените животни, може да си закупят и специален календар

Автор: Десант

Продължава кампанията за набиране на средства за Общинския приют за безстопанствени кучета в Бургас. До този момент приятели на четириногите са дарили около 600 лева в специалните кутии, поставени в новата библиотека, Културен дом НХК и павилиона на ОП „Морски знаци” при Часовника.

Желаещите да подпомогнат грижата за безстопанствените животни, може да си закупят и специалния календар от съответните места, посветен на кампанията.Финансово дарение, според възможностите си, може да се направи по дарителска сметка на Община Бургас.

IBAN: BG08SOMB91308424151744

БАНКА: ОБЩИНСКА БАНКА АД

BIC: SОMBBGSF

Вид плащане: 445100

Основание: Дарение приют за кучета


Задължително в полето „Основание“ е нужно да уточни, че средствата са за Приюта за безстопанствени кучета и за какво точно желае дарителя да се използват те - за храна, операция, хигиенни средства, за определено куче или при нужда, за който и да е питомец.

„Най-дългосрочната и добра опция, чрез която ще помогнете на куче от приюта, е да го осиновите. Това обаче е отговорност, която трябва да сте сигурни, че можете да поемете, тъй като животните не са играчки и бързо се привързват към стопаните си. Ако след това решите да го разсиновите, травмите върху психиката и общото му състояние са изключително негативни“ - отбелязват от общинския кучешки приют, който се намира край бургаския квартал Крайморие.От там уточняват, че събраните средства ще бъдат използвани за увеличаване броя на кастрираните животни, за провеждане на задомителни кампании, лечение на болни безстопанствени и изоставени домашни животни и изграждане на нови съоръжения в приюта.


В категории: Добри Вести

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки