Читалището в Мулдава с конкурс за домашно изплетени чорапи и терлици


Читалището в Мулдава с конкурс за домашно изплетени чорапи и терлици
Снимка: Община Асеновград
17 Януари 2022, Понеделник


Конкурсните артикули ще бъдат изложени във фоайето на духовното средище до 15 февруари и след това ще бъдат дарени в Дом за възрасни хора

Автор: Десант

НЧ „Н.Й.Вапцаров-1932 г.“ с. Мулдава обявява конкурс по случай Бабинден на тема ,,Най-красиви домашно изплетени чорапи и терлици“.

Желаещите да се включат в надпреварата ще трябва да представят по един чифт терлици или чорапи до 17 януари в библиотеката на Читалището или на адрес: НЧ‘‘Н.Й.Вапцаров-1932г.“ с. Мулдава, ПК 4249, общ. Асеновград,  обл. Пловдив

Участващите  в конкурса чорапи и терлици може да са изплетени с всякакъв вид прежда. Всеки участник има право да участва в конкурса с неограничен брой терлици и чорапи, придружени с неговите три имена, възраст, адрес и телефон.

Получените артикули ще бъдат изложени във фоайето на читалището до 15 февруари и след това ще бъдат дарени в Дом за възрасни хора.

За всички, взели участие в конкурса са предвидени грамоти за участие и предметни награди, а самото награждаване ще се състи на 21 януари от 10 ч. във фоайето на читалището.


В категории: Новини , Занаяти

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки