Патриотичният фронт с конкретни мерки за по-добър живот в Хасково


Патриотичният фронт с конкретни мерки за по-добър живот в Хасково
10 Ноември 2021, Сряда




Автор: Светлана Николова

"Един от сериозните проблеми на Хасково е некачествената питейна вода, а в някои случаи - нейната липса. Затова от Патриотичен фронт се ангажираме, ако бъдем избрани в следващото Народни събрание, да работим за решаване на този проблем с осигуряване на средства от европеските фондове. Така че гражданите на Хасково да имат постоянен достъп до чиста питейна вода."

Това заяви водачът в листата на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „Целокупна България“ в Хасково Христиан Митев. Заедно с останалите кандидати за народни представители в листата Красимира Ятакчиева, Марияна Лефтерова, Доброслав Иванов, Андон Андонов, Севдалина Пенева и Диана Фъртунова той се срещна с жителите на града.

"Пандемията се отрази много негативно и на културните институции. Патриотичен фронт предвижда подкрепа на българската култура. Това може да стане с увеличени субсидии за културните институции, със спомагане на дигитализирането на фондовете на музеи, галерии и библиотеки, както и социализацията на обектите, свързани с културно историческото наследство, с каквито Хасково е много богат", добави Диана Фъртунова.

"В Хасково , както и в страната, има проблем в системата на здравеопазването. Именно затова ние предлагаме следните мерки: Без доплащане в болници и аптеки и заместване на скъпите лекарства с евтини аналози", каза Марияна Лефтерова.

Доброслав Иванов пък се ангажира от името на коалицията с минимална пенсия, равна на минималната работна заплата, както и с индексация на всички пенсии веднага и ваучери за ток.

На 14 ноември ви призоваваме да изберете номер 4 в интегралната бюлетина за президент и вицепрезидент и за избор на народни представители. Под номер 4 е коалиция патриотичен фронт, която поставя България над всичко, призоваха кандидатите.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки