Кандидати за народни представители от Патриотичния фронт се преклониха пред паметта на Капитан Петко войвода в Хасково


Кандидати за народни представители от Патриотичния фронт се преклониха пред паметта на Капитан Петко войвода в Хасково
08 Ноември 2021, Понеделник


Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „Целокупна България“ се явява на парламентарните избори на 14 ноември с номер 4 в бюлетината

Автор: Янко Крумов

Кандидати за народни представители от листата на Патриотичния фронт в Хасково поднесоха цветя пред паметника на Капитан Петко войвода в Хасково. Монументът е открит през 1955 г. Изграден е със средства от дарения от тракийски бежанци. Това е най-внушителният паметник на революционера, жертвал всичко в името на свободата на България.

„Още от основаването си НФСБ в програмата си основната точка, която залага, е изкореняване на ДПС от властта. Партия, олицетворяваща корупцията в нашата страна и управлявана от сараите на човек, осъждан за тероризъм спрямо български граждани“, каза пред мемориала кандидатът за народен представител Андон Андонов, който е под номер 106 в листата.

„Участието на патриотите в Народното събрание е важно не само за Патриотичния фронт, но и за всички онези патриотично настроени българи, които не бяха представени в парламента през последните два ялови мандата. Подкрепата за Патриотичния фронт е подкрепа за България!“ - категорична е втората в листата Красимира Ятакчиева, едно от най-разпознаваемите лица в родния й Тополовград като двигател на всички значими културни събития и инициативи в будното градче.

„Присъствието на патриотите в следващото народно събрание е важно и за съставянето на стабилно правителство, което да не е обзето от болен реваншизъм и „изчегъртване“ на специалисти от държавните структури. В Хасково от седмица се тиражира в социалните мрежи списък на всички държавни институции и имената на хора, които трябва да ги оглавят по предложение на областния управител, назначен от служебното правителство. На тази шуробаджанащина трябва да се сложи точка“, добави Севдалина Пенева, която е с преференциален номер 107. Тя припомни последният случай с уволнението на шефката на РИОСВ-Хасково Тонка Атанасова, която е сменена без мотиви с човек, който няма ценз за този пост.

На събитието присъстваха кандидатите за народни представители от листата на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „Целокупна България“ в Хасково Христиан Митев, Красимира Ятакчиева, Марияна Лефтерова, Доброслав Иванов, Андон Андонов, Севдалина Пенева и Диана Фъртунова.

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали, БНДС „Целокупна България“ се явява на парламентарните избори на 14 ноември с номер 4 в бюлетината.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки