Хора с ярки биографии влизат в листата на Коалиция „Патриотичен фронт“ в Бургас, водач е Валери Симеонов


Хора с ярки биографии влизат в листата на Коалиция „Патриотичен фронт“ в Бургас, водач е Валери Симеонов
Снимки: Пресцентър на НФСБ
10 Октомври 2021, Неделя


Сред кандидатите за народни представители няма нито един партиен кадър

Автор: Десант

Представители на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ, БДС-Радикали“ и БНДС „Целокупна България“ входираха в РИК-Бургас листата с кандидатите си за народни представители за Бургаски избирателен район. 



По-късно на пресконференция бяха представени и самите избраници на коалицията от Бургас.

Начело на листата е лидерът на НФСБ Валери Симеонов. В нея влизат и добре познати от предишните народни събрания и местния Общински съвет лица, както и нови хора с авторитетни и впечатляващи биографии. Ето кои са те: Христиан Митев, Радослав Петков, Антон Стоянов, Боян Дяков, Валери Ангелов, Ивайло Вагенщайн, Иван Кузманов, Денис Йовчев, Станислав Тодоров, Севдалина Пенева, Диана Фъртунова, д-р Даниела Радева, Ивайло Стаматов, Иван Стоянов, Георги Ваташки и Марияна Лефтерова.



„Екипът, с който тръгваме на поредните парламентарни избори, е разнороден и съставен от хора с различни професии, но хора с биографии. Сред тях няма нито един партиен кадър, както е в листата на много от по-големите партии. С тези хора смятаме да отстояваме и защитаваме патриотизма в Народното събрание и да представляваме достойно Бургаска област, като съдействаме за развитието на региона“ – изтъкна лидерът на НФСБ и водач на листата Валери Симеонов.

Той подчерта, че коалицията влиза в предизборната надпревара със самочувствието на екип от хора, които добре познават работата на Народното събрание, както и възможностите на изпълнителната власт за реализиране на поставените цели и решаване на наболелите проблеми. А с досегашната си дейност на политическата сцена партиите, влизащи в състава на „Патриотичния фронт“, са доказали, че безкористно и всеотдайно работят за добруването на обикновените хора и на България.

Партньорите на НФСБ в патриотичната коалиция - БДС-Радикали и БНДС „Целокупна България са доказани патриоти и демократи, хора, с които сме участвали в избори, мотивира обединението Валери Симеонов. Покана е била отправена и към ВМРО, но те не са откликнали, стана ясно от изявлението на лидера на НФСБ.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки