Кандидат на НФСБ спечели изборите за кмет на Дебелт


Кандидат на НФСБ спечели изборите за кмет на Дебелт
Снимка: СКАТ тв
04 Октомври 2021, Понеделник


В Калояново, област Пловдив, кандидатът на патриотичната формация Пламен Николов отива на балотаж следващата неделя

Автор: Десант

НФСБ спечели с огромна преднина частичните избори в най-голямото село на община Средец в Бургаска област – Дебелт. Ивана Ангелова регистрира убедителен резултат 3 към 1 спрямо кандидата на БСП Вaня Кoлeвa – Дикoвa.

Ангелова е дългогодишен кмет на Дебелт, печелила е доверието на хората и го е оправдавала във времето на управлението си. Хората оцениха това, което тя и НФСБ са направили за благоустрояването и развитието на селото, коментира зам.-председателят на патриотичната партия Борис Ячев. 

Според данни на Общинската избирателна комисия в Средец до урните са отишли 487 души, което е 33,6 процента от имащите право на глас местни жители.

Иванка Ангелова е дългогодишен управник на селото. При предишните й мандати в населеното място бяха подменени водопроводната мрежа, пречиствателната станция и уличното осветление. Тя успя да превърне Дебелт в спокойно място с ниска битова престъпност.

В Калояново, област Пловдив кандидатът на НФСБ Пламен Николов отива на балотаж следващата неделя. Николов също е човек с дългогодишен опит в местното самоуправление - той е няколко мандата общински съветник. Доказан авторитет, който работи активно за решаване на проблемите в общината, той ще разчита и на вота на 10 октомври на жителите на Калояново.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки