Адвокат Шейтанов: Имаме най-слепите български евродепутати


Адвокат Шейтанов: Имаме най-слепите български евродепутати
17 Септември 2021, Петък


Вижте неговия коментар във Фейсбук за гласуването на българските евродепутати по Резолюцията за правата на ЛГБТИК лицата в ЕС

Автор: Десант

Рредседател на Сдружение РОД Интернешънъл - адвокат Владимир Шейтанов, публикува във Фейсбук свой коментар за гласуването на българските евродепутати по Резолюцията за правата на ЛГБТИК лицата в ЕС. Еко какво казва юристът:

„Най-слепите български евродепутати, които за три години не видяха, че българските ЛГБТИ привърженици, които са абсолютно малцинство сред техния народ, получавайки идеологическа, политическа, морална и материална подкрепа, се опитват да извиват ръцете на над 90 % от българското общество, в т.ч. Конституционния съд, Президента, БПЦ, Мюфтийството, Католическото и Протестантските вероизповедания.

Не успяха да прочетат Конституцията,  Конвенцията за закрила на детето, Решение по конст. д.№3 от 2018 г. на КС на РБ, Пакта за социалните, икономическите и културните права на гражданите и защитават ЛГБТИ идеологията и стоящите зад нея капитали.

Ако те обаче са избрали да служат на материалния си и кариерен интерес, то това не означава, че с това изпълняват добре ролята си на български евродепутати. Нека да сменят поста си на български и да го заменят с поста на френски, немски, италиански и т.н. евродепутати, с произтичащите от това материални и правни последици.“

Припомняме, че в първия ден на тази седмицата - 13 септември, Европейският парламент прие резолюция за правата на еднополовите двойки, чрез която се призовават всички държави в ЕС да признават еднополовите бракове и партньорства и така да гарантират на тези хора същата свобода на движение и придвижване, както на останалите

От българските представители в Европейския парламент „за“ джендърската резолюция дадоха гласа си Радан Кънев от „Демократична България“, Сергей Станишев и Елена Йончева от БСП, както и Атидже Алиева-Вели, Илхан Кючюк и Искра Михайлова от ДПС.


В категории: Новини , Коментари

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
AvtonomijaZaTaraklija
21.09.2021 09:26:15
0
0
1. Не разбирам защо България или Българската Православна Църква не изискват от Румъния да ви върне всичките мощи на Свети Димитър Басарбовски (български светец или поне светец, роден в ДНЕШНА България, а не в Северна Добруджа или другаде!!!), познат в Румъния като Свети Димитър Новият или Свети Димитър БасарАбов (без "-ски", и с допълнителен "-а-" между "р" и "б" в името Басарбово/Басарбовски, така че името на румънски звучи много подобно на името на историческата област Бесарабия (на румънски Басарабия)).
Този светец от столетия е светеца-покровител на румънската столица Букурещ.
В религиозна румънска книжка която притежавам Viata, acatistul si paraclisul Sfantului cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor (=Животът, акатистът и параклисът на Свети Димитрий Нови, Покровител на г. Букурещ, 2013 г.) пише че някой си търговец Хаджи-Димитър (българин от Букурещ?) е помолил руските войски (под командването на генерал Салтыков/Салтиков, които бяха били победени от османците във войната от 1769 до 1774 г. и се намираха тогава в Букурещ, на техния път на връщане към Русия, като Букурещ и цялото Влашко и Молдова бяха автономни територии на Османската Империя) да остави мощите на Свети Димитър Басарбовски в Букурещ като обезщетение за щетите които Влашко беше претърпяло през онази война (въпреки че щетите бяха нанесени не само от руската армия а и от османската??? но, както и да звучи нелогично, така пише в тази книга, изцяло посветена на Свети Димитър Басарбовски).
Вероятно според международното право България или Българската Православна Църква нямат право да изискват мощите на Свети Димитър от Румъния/Румънската Православна Църква, ОБАЧЕ Румънската Православна Църква като институция на Бога и "колежка" по православието с Българската ("съ-православна") би следвало да ви върне всичките мощи на този светец.
Особено след като светецът се е родил извън пределите на Южна Добруджа, тоест в село Басарбово, Русенско което не е било в състав на Велика Румъния (това като допълнителен аргумент за да се убедят румънските свещеници че Светецът няма нищо общо с Румъния).
2. Етническо-териториална автономия за българите в независимата страна Молдова, по подобие на Гагаузия, която е автономна етническа област в състав на тази държава от десетилетия.
Особено щом Молдова иска да стане член в НАТО и ЕС и България има право на вето!!!
3. Много скорошна българофобска статия в румънски онлайн вестник от Северна Добруджа (Ziua de Constanta/Зиуа де Констанца = Кюстенджанският Ден):

https://m.ziuaconstanta.ro/fondul-documentar-dobrogea-de-ieri-si-de-azi/articol/dobrogeadigitala-teodor-plesu-o-pilda-vie-de-abnegatie-si-patriotism-in-dobrogea-4615.html

Румънски документален филм за разпарчосването на Велика Румъния през 1940 г. от съседите-"крадци" България, Унгария и Съветски Съюз

Romania in al II-lea Razboi mondial - 2. Romania ciopartita

https://www.youtube.com/watch?v=Ho8xheM6MgQ
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки