Трио ученички пее пред Червената църква „Слънчице мило, мамино“


Трио ученички пее пред Червената църква „Слънчице мило, мамино“
16 Септември 2021, Четвъртък


Видеоклипът на фолклорната песен предизвика сензация в социалните мрежи

Автор: Десант

Валерия Стоянова, Аглея Канева и Сара Пейчева се събират за нов видеоклип на фолклорната песен „Слънчице мило, мамино“.

Въпреки крехката си възраст - Аглея и Валерия са на 14 г., а Сара на 13 г., младите момичета печелят редица награди и имат зад гърба си аудио- и видеозаписи, както и участия в концерти на големите сцени с утвърдени изпълнители като Васил Петров.

На празника на Съединението на България, музикалното училище XS ARTISTS MUSIC SCHOOL, където са възпитаници, пуснаха нов видеоклип с емоционално музикално съчетание на част от фолклорната песен в красива тригласна акапела под ръководството на поп певицата и вокален педагог Мариета Петракиева.

Видеото предизвика сензация и за броени дни надхвърли 236 хиляди гледания в социалните мрежи и 19 хиляди в YouTube придружено с възхитителни коментари.

Продукцията е заснета от оператора Михаил Янакиев, а звукозаписът и обработката на лентата са дело на Стойчо Стоянов – китарист и основател на XS Artists - music school.

Снимките са направени пред Червената църква - един от бисерите на раннохристиянската архитектура в Европа, архитектурен и археологически паметник от национално значение.

Продуцент на видеоклипа е XS Artist music school - школа, която непрестанно обединява своите таланти чрез магията на музиката, създава нови продукции и развива един различен музикален свят на професионално обучение по музика. 

Вижте клипа на песента ТУК.


В категории: Новини , Фолклор

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки