Бургас почете Съединението на Княжество България с Източна Румелия


Бургас почете Съединението на Княжество България с Източна Румелия
06 Септември 2021, Понеделник


Патриотите от НФСБ призоваха да следваме предците ни и обединена България да върви напред


Първи пред паметника на 24 Черноморски пехотен полк в Бургас се събраха членове и симпатизанти на Национален фронт за спасение на България. Тук бяха председателят на Националната контролна комисия на НФСБ Христиан Митев, областният координатор на партията Антон Стоянов, общинският съветник Ивайло Вагенщайн, секретарят на НКК на НФСБ Мариана Лефтерова, председателят на партийната структура в Камено инж. Иван Кузманов, Радостин Петков, представители на телевизия СКАТ и сайта Десант.

Патриотите призоваха всички българи да следваме завета, който са оставили нашите предци, че само обединени можем да вървим напред.



Ивайло Вагенщайн отбеляза, че 6 септември е най-българският празник. „Бъдете горди, мъдри и истински българи!“, каза той.

Христиан Митев е категоричен, че всяка една цел, която си постави България, може да се постигне, ако сме обединени.

Официалната програма на Бургас започна в 10,30 с ритуал по издигане на флага на Република България и флаговете на Европейския съюз и Община Бургас на площад „Атанас Сиреков”.

Малко по-късно пред паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк бе отслужена заупокойна молитва за загиналите в Сръбско-Българската война през 1885 година.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки