Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев с гневен пост за Стойчо Кацаров


Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев с гневен пост за Стойчо Кацаров
19 Юли 2021, Понеделник


Той призова засегнатите лекари да го съдят  – за назидание на всеки, който реши, че може да прави политическа кариера на изтерзания гръб на медиците

Автор: Десант

„Няма по-добър начин днес да се подсетим отново какъв героизъм в мирно време проявиха българските лекари по време на пандемията, на фона на един нечистоплътен скандал между служебното недоразумение Стойчо Кацаров и болница „Пирогов“.

Гледайки д-р Каменова, ми идеше да потъна вдън земя от срам заради немъжката, недостойна постъпка на министъра. Да се изплюеш в лицето на лекарите, спасили живота ти е черна неблагодарност“.

Това написа във Фейсбук страницата си зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Той призова засегнатите лекари да съдят до дупка Стойчо Кацаров – за назидание на всеки, който реши, че може да прави политическа кариера на изтерзания гръб на медиците. 

„Бих искал да обърна внимание на служебния министър, че точат касата тези болници, които нямат достатъчно пациенти, та да вземе да обърне поглед към частните структури. Да го видим дали ще има този кураж!

И да се радва министърът, че „Пирогов“ не е ВМА, например, защото като част от Българската армия, сигурно щяха да излязат с оръжие в ръцете за да бранят честта си.“ - завършва поста си Борис Ячев.


В категории: Политика

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Half Stoned
19.07.2021 15:59:41
0
0
С какви очи въобще говориш бе мърльо. Какво направихте за болните. България дълго време беше на първо място по смъртност от тази пандемия. Няма болница която да не е крала пари от така наречената здрвна (болна) каса. Всички вие сте срам за обществото. Крайно време е да кажете истината. ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ КОВИД НЯМА. НЯМА ИЗЛЕКУВАНИ ОТ КОВИД. ИМА САМО ОЗДРАВЯЛИ. Забравихте ли как хора умираха на стълбите на болниците. Знаете ли колко хора умряха от сърдечни, белодробни, бъбречни, ракови и други болести а не от ковид, защото вие не ги приемахте в болниците. Срам за всички ви срам за така нареченото здравеопазване в тази тъпа държава. Мутренски доктори в мутренска държава.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки