Юпи кабинетът на Слави се цели в... НАСА


Юпи кабинетът на Слави се цели в... НАСА
12 Юли 2021, Понеделник


Подобно на ГЕРБ и от „Има такъв народ“ ударно ще строят магистрали

Автор: Десант

Подобно на „царя“ новоизпеченият политик Слави Трифонов ще предложи правителство от млади и образовани на запад персони. Подобно на конкурента си Борисов, един от приоритетите на партията му ще е да се строят пътища и магистрали, детски болници и детски градини. И разбира се - довършване на започнатия по Бойково време газов интерконектор с Гърция.

Това стана ясно от изявлението на лидера на „Има такъв народ“, който, още преди да му е връчен, оповести, че ще приеме мандата за съставяне на кабинет, обявявайки кои ще са министрите в него.

Сред приоритетите на това правителство не чухме нито икономически идеи, нито дума за доходите и пенсиите... Но на фона на застрашителната демографска катастрофа, която вече здраво връхлита страната ни, се разбра, че ще имаме министър без портфейл по... ромските въпроси. Ромка.

Юпи кабинетът, гарниран с великолепна дамска седморка министърки, ще се предвожда от една стара муцуна от царско време - Николай Василев. И за разкош - славното правителство на партията на Слави ще се бори България да стане член на Европейската космическа агенция и приоритетно ще работи да изпрати мъж и жена като български астронавти в НАСА, като към тях ще гледат да се присъедини един северномакедонец, „за да не гледаме в земята от срам, а да гледаме нагоре, към звездите“! 

Както пееше Фреди Меркюри: „Шоуто трябва да продължи“! Шоуто на Слави! 


В категории: Новини , Коментари

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
grainis
12.07.2021 16:30:21
0
0
Програмата за Развитие на България по Проекта "Зелен Трилион" - green trillion.alle.bg , включва системно развитие и на нова, наша Космическа Програма .
https://bgspace.alle.bg/
1
Екатерина Гешева
12.07.2021 15:15:27
0
0
Мъжът и жената в Космоса съпрузи ли ще бъдат?
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки