Патриотът Христиан Митев: Гласувах за високи доходи, сигурност и защита на традиционното семейство


Патриотът Христиан Митев: Гласувах за високи доходи, сигурност и защита на традиционното семейство
11 Юли 2021, Неделя


Настоявам да се преброят и контролните разписки накрая, машинното гласуване се оказа удачно, каза водачът на „Българските патриоти - ВМРО, Воля и НФСБ” във Втори МИР-Бургас

Автор: Десант

Една от водещите фигури на НФСБ в национален мащаб – бургаският юрист Христиан Митев, упражни правото си на глас в Професионалната гимназия по химични технологии още в ранните сутрешни часове.

Водачът на листата във Втори МИР-Бургас прекрачи прага на 231 СИК в ж. к. „Изгрев” в добро настроение. Той е известен с доброто си възпитание и скромност. 

Митев се справи с машината за рекордните 16 секунди, след което пусна контролната разписка, подписа се и пожела спокойна работа на длъжностните лица вътре.

В училищния двор патриотът заяви, че е гласувал за по-доброто бъдеще на родината, по-високи доходи, сигурност и за защита на традиционното българско семейство.

Митев коментира и необяснимата активност на бургазлии в този вот. Той бе попитан от журналист защо още при отварянето на секциите има толкова много избиратели – и възрастни, и млади.

„Може да Ви звучи феноменално, но аз се радвам от активността, защото това ще намали влиянието на контролирания купен вот и ще ни гарантира по-добро представителство в Народното събрание”, каза водачът на листата на „Българските патриоти”.


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки